TEFAL OVELYS BOWL BC5220V0

OVELYS BOWL BC5220V0 UŽIVAJTE U PRAKTIČNOSTI

Nema više potrebe za konverzijom jedinica mjere

Ovelys kuhinjska vaga sa više jedinica mjere, i sa integriranom posudom je savršen saveznik za pečenje i kuhanje, olakšava vaganje, pritom štedeći vaše vrijeme, ne stvarajući nered, zahvaljujući pametnim funkcijama TARE i UNITS. 

Praktičan saveznik za vaganje u kuhinji!

Sa Ovelys kuhinjskom vagom i integriranom posudom, vaganje je jednostavno, bez obzira na recept.

Savršeno prilagođena kuhanju i pečenju, gdje je svaki gram ključan za ukusne rezultate.

Posjeduje ultra praktičnu funkciju prebacivanja između čvrstih i tečnih sastojaka, kao i višejedinični dizajn bez potrebe za konverzijom.

Za dodatnu praktičnost, njena pametna TARE funkcija omogućava uzastopni vaganje u istoj posudi, što štedi vaše vrijeme i smanjuje potrebu za čišćenjem.

Uključene 3 LR03 AAA batteerije. Krenite odmah!

Osnove
 • 2 u 1

  Ovelys vaga i njena integrirana, priključna posuda čine vaš život lakšim. Uživajte u kapacitetu od 1.25 litra kako biste direktno vagali i miješali sastojke.

 • ULTRA PRAKTIČNA

  Nema potrebe za mjernom posudom: sa postavkom za mjerenje količine tečnosti, jednosatvno odaberite mjerenje čvrstih (g/lbs/oz) ili tečnih sastojaka(cl/fl. oz). Bez rizika od pogreški u promjeni jedinice mjere.

 • PAMETNA FUNKCIJA

  Uštedite vrijeme i riješite se nereda kada pečete ili kuhate: TARE funkcija osigurava uzastopno mjerenje u istoj posudi. Nema potrebe da svaki sastojak prebacujete, jednostavno resetujte vagu na nulu i nastavite dodavati sastojke. 

 • GARANTIRANI REZULTATI

  Idealna za pečenje, gdje je mjerenje u gram ključno za uspjeh.

 • VELIKI KAPACITET

  Savršeno prilagođen svim vašim receptima, od keksa do palačinaka.

 • SPREMNA ZA UPOTREBU

  Spremna za upotrebu odmah, uključene 3 L R03AAA baterije. 

Karakteristike
Tare funkcija    
Funkcija za mjerenje tečnosti    
Automatsko isključivanje    
Osjetljiva platforma    
Mjerni korak 1  g
Displej sa crnim svjetlom    
Platforma za vaganje Plastika  
Dimenzije ( ...x...x...) 19 x 14.7 x 2.85  cm
Vrsta baterije AAA  
Broj baterija 3  
Uključene baterije    
Garancija 2 godine  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Za podešavanje funkcije vaganja prvo postupite na sljedeći način:
• uključite vagu
• postavite posudu na površinu za vaganje (posuda može prelaziti preko površine za vaganje)
• pritisnite 'ON/OFF' (uključivanje/isključivanje) i sačekajte da se na displeju prikaže nula.
Težina posude se automatski oduzima.
Obrišite vagu vlažnom krpom i potpuno je osušite. Ne uranjajte aparat u vodu. Ne upotrebljavajte abrazivna sredstva. Za posudu i poklopac koji se dobiva sa određenim modelima važi sljedeće:
• ne zagrijavajte i ne upotrebljavajte u mikrovalnoj pećnici,
• preporučuje se ručno pranje radi obezbjeđenja dugotrajne upotrebe.
Ako se u blizini vage upotrebljavaju aparati kao što su mikrovalne pećnice ili mobiteli, možete doći do ometanja prikaza težine. Ne ostavljajte vagu u blizini izvora toplote. Ne stavljajte vruće posude na vagu.
Groupe SEB, u okviru svoje posvećenosti kvalitetu, ustanovila je pravilnik „Zdravlje i okolina” koji sadrži Eko-informacije o Tefal/T-Fal proizvodima sa neprijanjajućim slojem. Ta posvećenost garantira odsustvo PFOA, olova i kadmijuma u Tefal/T-Fal neprijanjajućim oblogama, kao i neškodljivost proizvoda sa neprijanjajućim slojem, kako za korisnika, tako i za okolinu. Navedene Eko-informacije bazirane su na analizama koje su dobijene u nezavisnim laboratorijama u mnogim zemljama (INERIS u Francuskoj, ASAHI GLASS FLUORPOLYMERS u Velikoj Britaniji, FABES Labs u Njemačkoj, MB Labs u Kanadi i SGS u Kini) (linkovi na internet stranice laboratorija). Ova posvećenost se nalazi na Tefal/T-Fal internet stranici, kao i na ambalaži kuhinjskog pribora sa Tefal/T-Fal neprijanjajućim slojem.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.