TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB538

MASTERCHEF GOURMET QB538 Bit ćete oduševljeni svojim kuhinjskim pomagačem!

Masterchef Gourmet će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Svojim nastavcima za tijesto, uključujući Patentirani Flex Whisk, uspjeh je zagarantiran baš svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostali pripreme neće biti nikakav problem  za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća .S prednjom kontrolnom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave aparata u svim smjerovima. Masterchef Gourmet zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Masterchef Gourmet savršeno uklopiti gdje god ga ostavite. s Masterchef Gourmet ćete iznenaditi sami sebe!

Oznaka: QB538D38

Uz Wizzo možete sve!

Masterchef Gourmet zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski aparat je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Masterchef Gourmet je profesionalac za miješanje, miješenje i pjenjenje,(zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj aparat je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Masterchef Gourmet će vam pomoći  da oživite svoje ideje  i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove.

Jednostavan oblik i okrugli dizajn  za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići! Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje ...

 

 

 

 

 

Osnove
 • 3 ekskluzivna nastavka

  Masterchef s 3 posebna nastavka, kako bi napravili ukusne i prozračne deserte u tren oka. Kombinacija fleksibilne pjenjače, fleksibilne posude i Delica nastavka pomoći će vam da uštedite vrijeme u pripremi deserata.

 • Posebni Delica alat za savršenu pripremu u tren oka!

  Izvršite delikatne korake direktno  s kuhinjskim robotom i prestanite gubiti vrijeme i trud radeći to ručno! Umijesite lagane pripravke (bjelanjke, šlag, ...) u gušće i brzo ćete dobiti prozračne rezultate

 • Ekskluzivna posuda: 3 u 1 posuda od silikona za jednostavniju pripremu

  Napravite sve pripreme za tijesto bez brojnih manipulacija zahvaljujući ekskluzivnoj 3-u-1 Flex Bowl!
  • Fleksibilna posuda je kompatibilna s mikrovalnom: rastopite svoje sastojke direktno u silikonskoj posudi.
  • Jednostavno odlaganje: odložite ju direktno u posudu aparata.

 • Eksluzivna fleksibilna pjenjača za savršene rezultate miješanja,čak i samo jednog jajeta

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj trožičanoj pjenjači, fleksibilna pjenjača doseže samo dno posude, za savršeno prozračne rezultate u tren oka!

 • Planetarno miješanje za optimalne rezultate

  Planetarno kretanje nastavaka i glave aparata osigurava dosezanje svakog područja posude, za glatke i homogene rezultate miješanja

 • Visokokvalitetni set za tijesto

  Patentirani Flex Whisk nastavak za lagane pripravke, inox nastavak za miješanje i kukica za teška tijesta. Masterchef Gourmet set savršen je za svakodnevnu upotrebu!

 • Brz i snažan!

  1100 W i 8 brzina s pulsnom funkcijom, za glatke i ravnomjerne rezultate mješanja

 • 4.6 l kapacitet inox posude s ručkom

  Umiješajte do 10 bjelanjaka, smjesu do 40 kolača i 3 velikih pizza tijesta zahvaljujući posudi od 4,6L

 • Nedostaje vam inspiracije? Pronađite čak 33 recepta za super ideje!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na web-stranici Tefal s 33 recepata za otkrivanje, od svakodnevnih užina do ukusnih slastica, uključujući 8 recepata posvećenih ekskluzivnom Delica'tool dodatku.

 • Puno različitih opcija!

  Kompatibilan sa 7 dodatnih dodataka (plastični ili inox blender, mini sjeckalica, uređaj za mljevenje mesa, sjeckalica, komplet za tjesteninu, sokovnik) kako bi zadovoljili sve potrebe vaše porodice.

 • 1.5l blender nastavak

  Izmiješajte svježe voćne napitke, ispecite palačinke i još mnogo toga. Posuda blendera s gradacijom a za lako mjerenje i ima poklopac za dodavanje sastojaka tokom miješanja.

Karakteristike
Knjižica recepata    
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Nehrđajući čelik  
Blender DA  
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica DA  
Spremnik kabla    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.