TEFAL MASTERCHEF PRO QB625D38

MASTERCHEF PRO QB625D38 Ostvarite svoje kulinarske snove!

Ostvarite svoje kulinarske snove!

Bilo da želite napraviti jednostavnu tortu za večeru koju pripremate ili sofisticirani recept za posebni događaj, Masterchef Pro vam pomaže da napravite magiju sa svojim uređajem. Sa snažnom motoru od 1200W, tri kvalitetna nastavka za peciva i posudom kapaciteta 5.5L, neka svaki kolač bude ostvarenje sna koje ćete dijeliti sa porodicom i prijateljima! Pripremite ukusne domaće obroke uz dodatke uključene u pakovanju: stakleni blender, sjeckalicu, dodatak za mljevenje mesa. Njegova zaobljenost i vrhunska završna obrada daju Masterchef Pro bezvremenski dizajn koji će savršeno izgledati na vašem kuhinjskom pultu. Pustite magiju u vašu kuhinju!

Ostvarite svoje kulinarske snove!

Bilo da želite napraviti jednostavnu tortu za večeru koju pripremate ili sofisticirani recept za posebni događaj, Masterchef Pro vam pomaže da napravite magiju sa svojim uređajem.

Sa snažnim motorom od 1200W, tri kvalitetna nastavka za peciva i posudom kapaciteta 5.5L, pripremite do 2kg smjese za tortu ili 45 mafina i 1.6kg tijesta za hljeb ili 4 ukusne pizze!

Neka svaki kolač bude ostvarenje sna koje ćete dijeliti sa porodicom i prijateljima!

Njegova zaobljenost i vrhunska završna obrada daju Masterchef Pro bezvremenski dizajn koji će savršeno izgledati na vašem kuhinjskom pultu. Pustite magiju u vašu kuhinju!

Osnove
 • Vaš novi omiljeni uređaj u kuhinji!

  Zahvaljujući njegovom snažnom motoru, posudi kapaciteta 5.5L i vrhunskom dizajnu, vaš kuhinjski robot Masterchef Pro će postati vaš najbolji saveznik u kuhinjskim pripravcima!

 • Pripremite domaće koktele i smoothieje

  Blender 1.4 l idealan za koktele, led, smoothie i ostale ukusne napitke. Oštrice su odvojive za lako čišćenje.

 • Pripremite omiljene mesne okruglice, tartarski biftek i hamburgere kod kuće!

  Nastavak za mljevenje mesa uključuje 3 rešetke za različite tipove mljevenja (sitno,srednje i krupno) kao i nastavak za kobasice i kibeh. Oštrice i pladanj su od nehrđajućeg čelika.

 • Uživajte u svježe nasjeckanom voću i povrću.

  Nastavak za sjeckanje ima 3 različita konusa od nehrđajućeg čelika za direktno posluživanje u posudu. Idealno za sve vrste povrća i voća, sira, čokolade, oraha i badema. Lako do voćne ili povrtne salate.

 • 3 strujna priključka

  3 strujna priključka za širok izbor potencijalnih kompatibilnih nastavaka. 

 • Visokokvalitetni metalni nastavak za peciva

  Razvijanje tijesta, miješanje, mućenje sa nastavcima za peciva: teška kuka od livjevanog metala za tijesto, mješalica i mutilica savršeni za svakodnevnu upotrebu.

 • Završna obrada od vrhunskog lijevanog metala

  Zaljubit ćete se u spoj brušenog metala i robusnost uređaja, napravit će sav posao za vas, čak i miješenje teških tijesta!

 • Kapacitet posude 5.5L

  Umiješajte do 12 bjelanaka, napravite do 45 kolačića i napravite 4 tijesta za pizzu bez napora zahvaljujući velikoj posudi od 5,5L 

 • Planetarni dualni pokreti miješanja za optimalne rezultate miješanja!

  Sa planetarnim dualnim pokretima miješanja, glava i nastavak za pecivo rotiraju se u suprotnom smjeru pružajući brze, glatke i homogene rezultate.

Karakteristike
Snaga 1200  W
Postavke brzine 8  
Pulse funkcija    
Broj funkcija 6  
Vrste funkcija Mućenje, miješanje,mijesi, miksanje, sjeckanje, mljevenje  
Planetarno kretanje    
Metalni kalup    
Tijesto za hljeb 1.6  kg
Tijesto za kolače 2  kg
Ukupni kapacitet posude 5.5  L
Materijal posude Polirani nehrđajući čelik  
Blender DA  
Puni kapacitet blendera 1,4  L
Materija posude za blender Staklo  
Sjeckalica/aparat za rezanje    
Funkcije sjeckalice sjeckanje, tanko sjeckanje, krupno sjeckanje  
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica DA  
Mašina za mljevenje mesa    
Dodatna posuda NE  
Nastavci za kupovinu    
Boje BRUŠENI METAL  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.