Pileća prsa sa špinatom i svježim kozjim sirom

Pileća prsa sa špinatom i svježim kozjim sirom

Glavno jelo

  • 4

    Broj osoba

  • Pristupačno

    Cijena

  • Jednostavno

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme pripreme

Sastojci

  • 4 filea pilećih prsa bez kožice
  • 120 g svježeg kozjeg sira za mazanje
  • 1 supena kašika vrhnja sa 35% masnoće
  • 1 supena kašike nasjeckane svježe mente
  • 8 velikih listova špinata
  • Drvene čačkalice
  • So i biber

Priprema

Stavite svaki komad pilećih prsa između dva komada neprijanjajuće folije i istucite kako bi bili što tanji, ali pazite da se ne raspadnu. Narežite svaki komad prsa popola po širini. Pomiješajte svježi kozji sir sa vrhnjem i mentom. Začinite solju i biberom. Ovom smjesom premažite svaki komad pilećih prsa. Stavite na list špinata i zarolajte. Probodite čačkalicom kako biste osigurali da se ne otvaraju. Stavite u košaru br. 1.

Kuhajte na pari 15 minuta sa predjelom i dezertom.

Stavite piletinu na tanjire i izvadite čačkalice.