TEFAL Easy Fry Compact EY101815

Easy Fry Compact EY101815 Zdravo rješenje za sakodnevnu pripremu hrskave hrane

Uz električnu fritezu Easy Fry Compact uživajte u zdravom prženju u ultra kompaktnom stroju - idealno za samo jednu ili dvije porcije! Pripremite sve vrste sastojaka s izvrsnim rezultatima koristeći malo ili nimalo ulja. Savršeni rezultati su jednostavni, ispecite, pržite ili grilajte sve svoje omiljene recepte u trenu. Plus dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa znače da je čišćenje vrlo jednostavno!

Oznaka: EY101815

Kompaktna friteza na zrak Easy Fry: nova friteza s niskim udjelom masti za izradu prhke i ukusne pržene hrane s malo ulja ili bez ulja *

Sada i najmanja domaćinstva mogu uživati u ukusnoj i zdravoj domaćoj prženoj hrani, uz Easy Fry Compact.

Zdrava friteza za svakodnevnu upotrebu, kompaktne veličine priprema do dvije porcije, što je čini idealnom za studente, parove i mala kućanstva - i savršenu za svaku kuhinju.

Ne zahtijevajući malo ili nimalo ulja, osigurava ukusno, zdravo prženje bilo koje vrste sastojaka, dok njegova tehnologija Air Pulse osigurava vrući ciklonski protok zraka koji vani daje neodoljivu svježinu!

Prikladan 30-minutni mjerač vremena s automatskim isključivanjem i zvonom omogućuje vam da nagnite na brže brige dok su vaši sastojci kuhani do savršenstva.

Osim toga, inovativna košarica s neprijanjajućom rešetkom s uklonjivom rešetkom i dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa olakšavaju čišćenje.

Uz električnu fritezu Easy Fry Compact uživajte u zdravoj prženoj hrani svaki dan!

*Many preparations do not require the addition of oil

Osnove
 • Ultra kompaktna

  Uživajte u do dvije porcije u izuzetno kompaktnoj veličini (1,6 L), savršeno za mala kućanstva i idealno za bilo koju kuhinju.

 • Zdravo prženje

  Pripremite ukusnu prženu hranu bilo koje vrste, koristeći malo ulja ili potpuno bez ulja.

 • Jednostavna upotreba

  Savršeni rezultati su jednostavni, ispecite na žaru, przite u najkraćem roku sve svoje omiljene recepte: pomfrit, roštilj, grickalice, piletina, riba i kolači.

 • Praktična

  Pržite i krenite, zahvaljujući 30-minutnom odbrojavanju s automatskim isključivanjem i zvonom.

 • Prikladna košarica s hranom

  Patentirana košarica s hranom s uklonjivom rešetkom za prženje svih vrsta sastojaka i lakšu za čišćenje. Također pomaže u hvatanju ulja s dna za zdravije recepte!

Karakteristike
Kapacitet hrane 1.2  kg
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Mogućnost pranja u mašini za posuđe - detalji Ladica + rešetka za kuhanje  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Očistite aparat vlažnom, neabrazivnom spužvom i tekućinom za pranje. Nemojte koristiti nikakva jaka sredstva za čišćenje, spužve za čišćenje aparata ili abrazivne jastučiće. Ne koristite posebna sredstva za čišćenje metala. Nikada nemojte potapati aparat u vodu ili ga pokretati dok je u kontaktu s njom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.