TEFAL Indukcijsko kuhalo IH210801

Indukcijsko kuhalo IH210801 Elegantan dizajn za jednostavno kuhanje

Za rješenja koja štede prostor kako bi svakodnevno olakšala život, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo pruža sve praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuhanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unaprijed postavljenih i ručnih kontrola stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s kristalno čistim prednjim dijelom koje je jednostavno za upotrebu,za savršene rezultate bez napora.

Oznaka: IH210801

Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo

Osiguravajući čistu praktičnost, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo dizajnirano je kako bi maksimalno uštedilo prostor, a istovremeno postiglo beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuhanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuhanja sa šest unaprijed postavljenih kuhanja (niska temperatura, kuhanje, ključanje, brzo kuhanje, brzo prženje i prženje) i ručno upravljanje za kuhanje visoke preciznosti upravo onako kako vam se sviđa.

Korisničko sučelje i kristalno čist digitalni displej omogućuju vam da lako upravljate kuhalom.

Izuzetno tanak dizajn od samo 45 mm omogućuje kuhanje bilo gdje, bilo kada s potpunom sigurnošću i lakoćom.

Uz poboljšane karakteristike kao što su izdržljivi i lako čisti materijali, automatsko isključivanje, praktični timer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim pruža izvanredna rješenja za sve vaše potrebe kuhanja iz dana u dan

Osnove
 • Svakodnevno jednostavno kuhanje

  Uživajte u brzom i jednostavnom kuhanju kroz izbor od šest različitih postavki (niska temperatura, kuhanje, prijanje, brzo kuhanje, prženje i brzo prženje) ili ručna kontrola, za jednostavan aparat koji zadovoljava sve vaše potrebe kuhanja.

 • Tanki dizajn za maksimalnu uštedu prostora

  Dizajniran za maksimalnu udobnost i jednostavnu upotrebu, kompaktni prenosivi format štedi maksimalan prostor u kuhinji i olakšava život svakodnevno.

 • Kuhanje bez napora

  Indukcijsko kuhanje je najsigurniji i najjednostavniji način korištenja stovetop-a, bez plamena i automatskog otkrivanja posuđa, kao i napredne tehnologije za brze rezultate prenosa toplote direktno na vaše posuđe.

 • Jednostavno sučenje

  Korisničko sučelje osjetljivo na dodir dolazi zajedno s jasnim i lako čitljivim digitalnim displejem, za potpuno intuitivan doživljaj koji osigurava savršene rezultate s potpunom lakoćom.

 • Površina jednostavna za čišćenje

  Otkrijte proizvod koji je izgrađen do kraja, s površinom jednostavnom za čišćenje za svakodnevnu udobnost koja dolazi zajedno s visokokvalitetnim materijalima za dugotrajnu izvedbu

 • Praktičan za svakodnevno kuhanje

  7 nivoa snage (300 do 1200 W), s 180 min timerom, funkcijom pauziranja kuhanja, automatsko isključivanje i temperatura do 240 stepeni.

 • Compatibility

 • Long-lasting

Karakteristike
Glave karakteristike
Snaga 2100  
Broj programa za kuhanje 6  
Ostale karakteristike
Boje Crna  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.