TEFAL IXEO QT1020

IXEO QT1020 Briga o odjeći zahvaljujući prvom aparatu koji predstavlja sveobuhvatno rješenje za peglanje i održavanje vaših tkanina.

Tefal IXEO je izuzetno sveobuhvatno rješenje za peglanje i održavanje vaših tkanina, za potpunu udobnost i praktičnost pri upotrebi, kako biste u najkraćem roku izgledali savršeno. Integrirana Smart vertikalna ploča sa 3 pozicije nudi potpuno novo iskustvo peglanja, sa ergonomskim uspravnim dizajnom, visokim stepenom udara pare i laganim peglanjem. Bez potrebe za daskom za peglanje, Tefal IXEO je savršeno rješenje za savršen izgled bez upornih nabora, svakoga dana.

Tefal IXEO aparat nudi sveobuhvatna rješenja za peglanje i održavanje vaših tkanina.

Nudeći revolucionarno iskustvo sa izvanrednim, sveobuhvatnim rješenjem peglanje i održavanje vaše odjeće, otkrijte Tefal IXEO aparat, kako biste zadovoljili sve vaše potrebe zahvaljujući jednom praktičnom aparatu.

Izuzetno efikasan udar pare i lagano peglanje dolaze zajedno sa ugrađenom Smart vertikalnom pločom sa tri pozicije, koja nudi udobnan uspravan i nagnut položaj za peglanje, sa poboljšanom ergonomijom.

Učinkovito uklanjanje nabora postiže se snagom od preko 1600W i Turbo Steam tehnologijom koja nudi visoku snagu pritiska pumpe od 5 bara.

Zahvaljujući brzom zagrijavanju od 45 sekundi savršeno za ravnanje nabora u poslednjoj minuti i Smart Protect sistem, nudimo vam pametan aparat s temperaturom prilagođenom za sve vrste tkanina bez potrebe za podešavanjem: savršena odjeća u trenu!

Lagani nastavak za peglanje, sa laganim dizajnom čini ovaj nastavak dvostruko lakšim u odnosu na klasičnu peglu.

Poboljšane funkcije zaokružuju savršeni IXEO sveobuhvatni aparat za peglanje i održavanje odjeće - bez potrebe za daskom za peglanje.

Iz Tefala

Osnove
 • Udobnost i praktičnost s ugrađenom Smart vertikalnom pločom

  Tri uspravne i nagnute pozicije sa poboljšanom ergonomijom nude veću lakoću i efikasnost pri peglanju, uz vrhunsku udobnost dizajna - znači više nema potrebe za daskom za peglanje.

 • Učinkovito uklanjanje nabora

  Tehnologija grijanja stopala pegle u kombinaciji sa Turbo Steam tehnologijom sa pritiskom udara pare od 5 bara, proizvodi efikasan način uklanjanja nabora, sa rezultatima na koje možete računati.

 • Unaprijeđena jednostavnost upotrebe sa novim nastavkom za peglanje

  Potpuno novi dizajn nudi udobno i lagano iskustvo pri peglanju nastavkom za peglanje koji je dvostruko lakši od klasične pegle na paru.

 • Praktičnost i savršeni rezultati u trenu

  Brzo vrijeme za zagrijavanje od 45 sekundi znači da je vaš aparat u potpunosti spreman kada vam zatreba, kako biste izgledali besprijekorno u trenu.

 • Izuzetna praktičnost zahvaljujući odvojivom spremniku za vodu

  Velika zapremina spremnika za vodu od 1 L osigurava dugotrajne sesije peglanja i jednostavno dolijevanje vode. 

 • Sigurno za sve vrste tkanina

  Mogućnost upotrebe na svim vrstama tkanina, čak i onim najdelikatnijim. poput svile. 

 • Fleksibilnost i praktičnost zahvaljujći pametnoj odvojivoj bazi

  Za potpunu fleksibilnost i udobnost, prenosna i lagana baza omogućava vam da osvježite vašu odjeću u bilo koje vrijeme, bilo gde, za upotrebu na zavjesama, nameštaju i još mnogo toga.

 • Dodatne prednosti: osvježavanje i dezinficiranje odjeće

  Intenzivna snaga udara pare uništava do 99,99% bakterija, osvježava i uklanja neprijatne mirise, za svježe odjevne predmete i savršenu higijenu.

 • Praktičnost zahvaljujući uključenim nastavcima

  Određeni modeli uključuju praktičnu dodatnu opremu kao što je četka za tkanine, dizajnirana za deblje tkanine i štipaljke za pričvršćivanje vaše odjeće na integriranu Smart vertikalnu ploču. 

 • Jednostavno prenošenje

  Zahvaljujući malim točkovima ispod aparata, prenošenje aparata je jednostavno, tako da možete da ga pomjerate na jednostavan način.

Karakteristike
UČINKOVITOST PARE I SNAGE
Snaga 1500  
Dodatni udar pare 25  g/min
Parna glava Ploča od nehrđajućeg čelika  
Sanitizacija    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Podesiva šipka Dvostruko  
Klipsa    
Kontrola pare na dršci    
Kukica vješalice    
Kapacitet spremnika za tečnost (L) 1  L
Automatsko isključivanje Da  
Tipka za uključivanje/isključivanje Ručno upravljanje  
Spremnik za vodu Odvojivo  
Autonomija 40  min
Indikator spremnosti pare    
Spremnik za kabal Kukica  
Odvojiva baza    
Točkići    
Funkcija protiv kamenca Punjenje  
Udar pare na zahtjev    
Zagrijano stopalo    
Upotreba Vertikalna i horizontalna  
IZDRŽLJIVOST
Indikator kamenca    
NASTAVCI
Nastavci Četka za tkanine  
OSTALE KARAKTERISTIKE
Boje Crno bakarna  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.