TEFAL INFINYFORCE V2 3IN1 HB943

INFINYFORCE V2 3IN1 HB943 Beskonačnost rezultata pri vašoj kontroli!

Izuzetne performanse dolaze zajedno s vrhunskom preciznošću u štapnom mikseru Tefal InfinyForce Pro. Powelix Life tehnologija nudi oštrice visokih performansi s titanij oblogom, za savršene rezultate i izuzetnu trajnost. Visoko precizni izbornik s više brzina omogućuje potpunu kontrolu čineći bez napora ovladavanje bilo kojom teksturom ili rezultatom. Impresivnih 1000 W snage osiguravaju brze rezultate i na najgušćim sastojcima.

Oznaka: HB943838

InfinyForce štapni mikser: Izuzetna preciznost

Stavljajući preciznost i jednostavne rezultate na dohvat ruke, Tefal InfinyForce štapni mikser osigurava dugotrajne performanse i munjevito brze rezultate.

Savladavanje novih recepata nikada nije bilo lakše, za ukusne domaće juhe, pire, salsu, pesto i još mnogo toga.

Ekskluzivne Powelix Life oštrice osiguravaju izuzetnu trajnost, s trajanjem koje je dvostruko duže i garantiraju 30% brže rezultate.

Vrhunska preciznost nadohvat je ruke sa izbornikom koji se lako koristi  za pokrivanje bilo koje teksture ili rezultata.

Impresivni motor od 1200 W nudi optimalno miješanje u najkraćem vremenu, čak i na najtežim sastojcima.

Otkrijte savršen paket nastavaka sa zaštitom protiv prskanja kako biste u kuhinji sačuvali red, sigurno za perilici posuđa, mejrnu posudu od 800 ml i svestrane nastavke kako biste otključali svoje potpuno kulinarsko umijeće.

Uz dodatne nastavke poput mini sjeckalice, mutilice i nastavka za umake/pire.

 

 

 

 

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnove
 • Izdržljive dugotrajne oštrice

  Otkrijte  Powelix Life oštrice, s učinkovitosti koja traje dva puta duže i daje 30% brže rezultate

 • 1000W Snaga

  1000W snage za sve vaše omiljene recepte, za optimalno miješanje različitih vrsta smjesa 

 • Jednostavna upotreba

  Prekidač sa više brzina pruža izuzetnu preciznost nadohvat ruke, uz promjenjive kontrole za obradu bilo koje teksture ili rezultata, te poboljšanu ergonomiju za štapni mikser koji se ne može jednostavnije koristiti.

 • Bez nereda i prskanja

  Stopalo sa zaštitom od prskanja za maksimalnu praktičnost. 

 • Jednostavno čišćenje

  Odvojivi dijelovi se mogu prati u mašini za suđe, za praktičnost svakodnevne upotrebe. 

 • Mjerna posuda

  Mjerna posuda od 800ml savršena za umake, pire, juhe, savršeni kapacitet za svaku priliku. 

 • Sjeckalica

  Otkrijte besprijekorno sjeckanje povrća, začinskog bilja, začina i ostalog. 

 • Mutilica

  Za sve pripreme koje zahtjevaju mutilicu, umake, omlete, meringe, snijeg od bjelanaca. 

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvijek prvo isključite aparat prije nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix“, moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu zavisno od načina pripreme.
Ne, uvijek isključite aparat iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za suđe, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.