TEFAL MIX KALUGA HB533

MIX KALUGA HB533 Učinkovitost i praktičnost za svakodnevne obroke.

Pouzdane performanse zajedno s kontrolama jednostavnim za upotrebu s Tefal Dailymix štapnim mikserom. Visokokvalitetni noževi osiguravaju pouzdane performanse i izdržljivost, zajedno sa 600 W snage. Izuzetno intuitivan i ergonomski štapni mikser sa jednom brzinom omogućava vam potpunu kontrolu za lako svladavanje bilo koje teksture, za sve vaše omiljene sastojke i recepte kreirane do savršenstva.

Oznaka: HB533138

Tefal Dailymix ŠTAPNI MIKSER: Jednostavno miješanje

Tefal Dailymix štapni mikser osigurava savršene svakodnevne performanse, s raznovrsnim praktičnim karakteristikama iz dana u dan.

Savladavanje novih recepata nikad nije bilo lakše, za ukusne domaće supe, pire, salsu, pesto i još mnogo toga.

Izuzetno intuitivan sa jednom brzinom, ovaj štapni mikser koji se lako koristi pokriva svaku teksturu ili konzistenciju, s pouzdanim motorom od 600 W za optimalno miješanje u bilo kojem trenutku.

Otkrijte savršen paket miksera s zašitom protiv prskanja kako biste u kuhinji zadržali urednost i s nastavcima koji su sigurni za pranje u mašini za posuđe, te uz mjernu posudu od 800 ml i svestrane dodatke kako biste u potpunosti otključali svoje kulinarsko stvaralaštvo.

Osnove
 • Savršeni rezultati miješanja

  Ovaj štapni mikser ima 600 W snage za postizanje brzih rezultata, uz visoku učinkovitost performansi koji su savršeno pogodni za širok izbor recepata.

 • Snaga 600 W

  Dostižne performanse su nadohvat ruke, s 600 W snage za optimalno miješanje i brze rezultate na sve vaše omiljene recepte i sastojke

 • Nastavak mutilica

  Sve vaše potrebe za mućenjem su vam na dohvat ruke, za izuzetne omlete, bjelanjke, šlag i još mnogo toga.

 • Nastavak sjeckalica

  Otkrijte besprijekorno sjeckanje, povrća, salse, začinskog bilja, začina i ostalog

 • Mjerna posuda

  Mjerna posuda od 800 ml savršena za domaće jusupehe, umake, pire i ostalo. Idealna veličina za sve prilike.

 • Jednostavni dizajn

  Neka kuhinja bude besprijekoran uz zaštitu od prskanja, za čišće i ugodnije miješanje koje spriječava nered u kuhinji

 • Ergonomska drška

  Otkrijte jednostavno miješanje uz dršku udobnu na dodir s pametnom ergonomijom i jednostavnim kontrolama.

 • Kontrole jednostavne za upotrebu

  Intuitivna drška osigurava jednostavnu upotrebu, s jednom brzinom za sve vaše pripravke

Karakteristike
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivo stopalo    
Posuda    
Sjeckalica    
Mutilica    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Vrsta utikača EUR  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvijek prvo isključite aparat prije nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix“, moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu zavisno od načina pripreme.
Ne, uvijek isključite aparat iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za suđe, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.