TEFAL OPTICHEF 1U1 10SP HB64A838

OPTICHEF 1U1 10SP HB64A838 Optimalna upotreba i učinkovitost

Sa štapnim mikserom Optichef iz Tefala, uživajte u optimalnom protoku i učinkovitosti. Njegov posebno dizajnirani oblik stopala i oštrice osiguravaju fantastično i jednostavno mikasnje sastojaka, dok praktična zaštitna ploča za zaštitu od prskanja pruža udobnost tokom kuhanja. Pripremite niz jela zahvaljujući snažnom motoru od 800 W i sa 10 podesivih brzina za neprekidno miksanje.
 

Oznaka: HB64A838

 Optichef štapni mikser: Optimum flow, optimum performance!

Sa štapnim mikserom Optichef iz Tefala, uživajte u optimalnom protoku i učinkovitosti.

Njegov posebno dizajnirani oblik stopala i oštrice osiguravaju fantastično i jednostavno mikasnje sastojaka, dok praktična zaštitna ploča za zaštitu od prskanja pruža udobnost tokom kuhanja.

Pripremite niz jela zahvaljujući snažnom motoru od 800 W i sa 10 podesivih brzina za neprekidno miksanje, koje se mogu prilagoditi bez zaustavljanja štapnog miksera zahvaljujući intuitivnom ijednostavnom točku za odabir brzine.

Dodatne pogodnosti su drška koja se ne kliže i nastavci koji su perivi u mašini za suđe.

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnove
 • Optimalan izgled stopala i oštrice

  Za optimalan protok i odličnu učinkovitost miksanja

 • Zaštita protiv prskanja

  Omogućava sve potrebne pogodnosti tokom pripreme namirrnica. 

 • Izdržljiv i snažan motor

  Snaga motora od 800 W omogućava miksanje bez napora i maksimalnu učinkovitost 

 • Intuitivna promjena brzina

  Prilagodite brzinu bez zaustavljanja rada štapnog miksera, pomoću točka za prilagođavanje brzine koji se jednostavno koristi.

 • Mekana drška koja se ne kliže

  Ergonomski dizajn, za bolju kontrolu čak i kada su vam ruke vlažne.

 • Posuda zapremine 800 ml

Karakteristike
Snaga 800  
Pulse funkcija    
Turbo funkcija    
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivo stopalo    
Posuda    
Kapacitet posude (ml) 800  ml
Mekana drška    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Boje Crna/siva  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvijek prvo isključite aparat prije nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix“, moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu zavisno od načina pripreme.
Ne, uvijek isključite aparat iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za suđe, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.