TEFAL STEELFORCE 3IN1 HB883D38

STEELFORCE 3IN1 HB883D38 Oštrice noža traju do 2 puta duže*

Sa štapnim mikserom Steelforce iz Tefala, uživajte u dosljednom i olakšanom mješanju. Njegove oštrice od titanija do dva puta su oštrije i traju duže od tradicionalnih štapnih miksera od nehrđajućeg čelika, za dugotrajniju efikasnost. Jednostavno pripremite niz recepata za kratko vrijeme, zahvaljujući moćnom motoru snage 1000 W, i ostanite u potpunoj kontroli sa mijenjanjem 20 brzina bez prekida i intuitivnim, jednostavnim podešavanjem. Drška bez klizanja pruža udobnost prilikom upotrebe, a dijelovi koji su sigurni za pranje posuđa omogućavaju jednostavno čišćenje.
Sve to zaokružuju čaša zapremine 800 ml, sjeckalica zaprremine 500 ml za jednostavno sjeckanje različitih namirnica i mikser.

Steelforce štapni mikser: Izdržljiva oštrina

Sa štapnim mikserom Steelforce iz Tefala, uživajte u dosljednom i olakšanom mješanju.

Njegove oštrice od titanija do dva puta su oštrije i traju duže od tradicionalnih štapnih miksera od nehrđajućeg čelika, za dugotrajniju efikasnost.

Jednostavno pripremite niz recepata za kratko vreme, zahvaljujući moćnom motoru snage 1000 W, i ostanite u potpunoj kontroli sa mijenjanjem 20 brzina bez prekida i intuitivnim, jednostavnim podešavanjem.

Drška bez klizanja pruža udobnost prilikom upotrebe, a dijelovi koji su sigurni za pranje posuđa omogućavaju jednostavno čišćenje.

Sve to zaokružuju čaša zapremine 800 ml, sjeckalica zaprremine 500 ml za jednostavno sjeckanje različitih namirnica i mikser.

*U poređenju sa tradicionalnim noževima štapnog miksera

Osnove
 • Oštrice sa oblogom od titanija

  Oštrina noža traje do dva puta duže* za dugotrajniju efikasnost, dosljedne rezultate i miksanje bez napora

 • Vrhunska efikasnost

  Snaga od 1000 W motor za dosljedno miksanje i maksimalnu efikasnost 

 • 20 brzina + turbo funkcija

  Prilagodite brzinu bez zaustavljanja štapnog miksera, zahvaljujući Adjust the speed without stopping the blender, via an intuitive backlit dial

 • Mekana, ergonomska drška

  Za bolju kontrolu čak i kada su ruke vlažne

 • 800 ml mjerna posuda (puna zapremina posude)

 • Sjeckalica zapremine 800ml (puna zapremina sjeckalice)

 • Mutilica

Karakteristike
Snaga 1000  
Pulse funkcija    
ActivFlow tehnologija    
Turbo funkcija    
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivo stopalo    
Posuda    
Kapacitet posude (ml) 800  ml
Sjeckalica    
Kapacitet sjeckalice 500  ml
Mutilica    
Mekana drška    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Uključeni recepti    
Boje Nehrđajući čelik/crna  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvijek prvo isključite aparat prije nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix“, moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu zavisno od načina pripreme.
Ne, uvijek isključite aparat iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za suđe, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.