TEFAL Multi Moulinette 6-u-1 MQ723138

Multi Moulinette 6-u-1 MQ723138 4 oštrice za raznovrsnu upotrebu

Multi Moulinette pruža jedinstveno rješenje za pripremu hrane na 6 različitih načina! Upotrijebite 2 oštrice za začinsko blilje, miješajte svoje povrće i mljeveno meso; osloniti se na zupčaste oštrice za mljevenje začina ili kafe ili drobljenje leda ili stavite nastavak za umake za ukusne pripravke.
Multi Moulinette sjeckalica je kompaktna, ali ima snažan motor od 500 W, a velika posuda može pripremiti do 300 g / 500 ml smjese.

Oznaka: MQ723138

Vrlo svestrana, Multi Moulinette objedinjuje sve funkcije potrebne za svakodnevno sjeckanje, bez obzira na vrstu sastojka!

Zahvaljujući namjenskim oštricama, ostvarite očekivane rezultate za nekoliko sekundi: oštre oštrice pružaju izvrsne rezultate kvalitete na začinskom bilju, povrću i mesu; dok su zupčaste oštrice u kombinaciji s snažnim motorom od 500 W visokih performansi odlične na tvrdim sastojcima poput kafe i leda.

Osim toga, koristite nastavak za umake kako biste ostvarili ukusne domaće umake, kao što je majoneza.

Multi moulinette je jednostavna za upotrebu zahvaljujući svom jednostavnom sistemu potiska i praktična s 2 u 1 protukliznom bazom i zaštitnim poklopcem; Oštrice su odvojive i perive u mašini za posuđe.

Ova mini sjeckalica, izuzetno je kompaktna pa se lako može odložiti kao i svi nastavci koji se odlažu direktno u posudu, a tu je i praktično odlaganje kabla.

Multi Moulinette je izrađena u Francuskoj i može se popravljati tokom 10 godina.

Osnove
 • 6 funkcija u 1 mini sjeckalici, za miješanje svih vrsta namirnica.

  Zahvaljujući namjenskim noževima i nastavku za umake, Multi-Moulinette 6-in-1 je vaš savršeni svakodnevni saveznik koji će nasjeckati, miješati, razrezati, samljeti ili čak zdrobiti led i emulgirati vaše sastojke.

 • 2 oštrice dizajnirane za mekše sastojke

  Oštre oštrice pružaju odlične rezultate sjeckanja mekanih sastojaka, čuvanje vlakana začinskog bilja, luka, češnjaka ili mesa. Osigurana je dugotrajna učinkovitost oštrica.

 • 2 zupčaste oštrice namijenjene tvrđim sastojcima

  Nazubljene oštrice pružaju dugotrajnu izvedbu na tvrdim sastojcima kao što su kafa, orasi, čak i led.

 • Novi nastavak za umake idealan za emulgiranje majoneze ili aioli umaka, tartara i slično.

 • Visokoučinkovita

  Snažan motor 500W 

 • Veliki kapacitet za sve vaše potrebe

  500ml / 300g iskoristivog kapaciteta

 • Baza 2 u 1

  Protuklizna baza služi i kao poklopac pri odlaganju

 • default

  Jednostavno čišćenje

  Svi nastavci su odvojivi i perivi u mašini za posuđe

 • default

  Jednostavno odlaganje

  Svi nastavci odlažu se u posudu, kabal se odlaže u poseban spremnik.

 • Proizvedeno u Francuskoj

Karakteristike
Snaga 500  W
Broj oštrica 4  
Vrste oštrica 2 oštre i 2 nazubljene oštrice  
Kapacitet posude (l) 0,5  ml
Kapacitet posude (kg) 0,3  kg
Materijal posude Plastika  
Spremnik kabla    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Normalno je da mala količina hrane ne bude isjeckana/isječena/izrendana, tako da potiskivač hrane ne mora dolaziti u dodir sa oštrim nožem na nastavku.
Neka hrana nije pogodna za sjeckanje/sječenje/rendanje. Pobrinite se da koristite odgovarajući nastavak za hranu koju želite pripremati i da je hrana pravilno postavljena u otvor za punjenje prije sjeckanja/siječenja/rendanja. Osim toga, sastojci koje koristite moraju biti čvrsti i svježi kako biste postigli zadovoljavajuće rezultate i izbjegli gomilanje hrane u držaču (informacije ovise o modelu proizvoda).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Ako se komadi hrane zalijepe za zidove posude (šunka, luk itd.), isključite aparat, izvucite utikač iz napajanja, uklonite komade hrane pomoću lopatice i ponovo ih rasporedite u posudi. Ponovo uključite aparat i pulsirajte još 2 ili 3 puta. NIKADA ne stavljajte prste ili ruke u posudu ili u blizinu noža.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.