TEFAL MASTERCHEF GOURMET+ QB632

MASTERCHEF GOURMET+ QB632 Snažan ali pažljiv, za savršeni mousse, tiramisu i ostale prozračne deserte!

Dajte slobodno svojoj kreativnosti! Masterchef Gourmet + je moćan, ali osjetljiv da vam pomaže pripremiti sve vrste slastica! Sa svojim snažnim motorom od 1100W i posudom od 4.6L, ​​možete pripremiti do 40 cupcakes kolača odjednom. Masterchef Gourmet + dolazi s 3 ekskluzivna nastavka: jedinstvena fleksibilna mutilica Flex Whisk (za dobivanje savršenih prozračnih bjelanaca), Flex Bowl (nastavak od 3 u 1 dodatna silikonska posuda) i Delica'tool (za pripremu prozračnih slastica u bilo kojem trenutku) , Pripremite smjese za kolače ili zamijesite hljeb ili pizza tijesto, s nastavcima za miješanje ili miješenje. Sve to, u lijepo oblikovanom kućištu s lijepom posudom i tipkama.

Oznaka: QB632D38

Uživajte u prozračnim desertima!

Nijedan dan ne bi trebao završiti bez domaćeg kolača!

Uz Masterchef Gourmet +, konačno možete slobodno vladati svojom kreativnošću zahvaljujući mnoštvu funkcija.

Uživajte u čokoladnoj pjeni, tiramisu, souffleu, makaronima i prozračnim desertima zahvaljujući kombinaciji 3 ekskluzivna nastavka (patentirana mutilica Flex Whisk, Flex Bowl i Delica'tool).

Uživajte u čokoladnoj pjeni, tiramisu, souffleu, makaronima i prozračnim desertima zahvaljujući kombinaciji 3 ekskluzivna nastavka (patentirana mutilica Flex Whisk, Flex Bowl i Delica'tool).

Masterchef Gourmet + je posebno dizajniran za ljude poput vas, koji vole kolače i žele se isticati.

Miješenje, miješanje i preklapanje: imate kreativnost, on ima snagu i delikatnost.

Masterchef Gourmet + sa svojim elegantnim 100% metalnim kućištem i 4,6 litarskom posudom sa sjajno ispoliranom površinom ispunjava sva vaša očekivanja.

Eksperimentišite i stvorite nove, sofisticirane recepte danas!

Osnove
 • 3 ekskluzivna nastavka

  Masterchef Gourmet + dolazi s 3 ekskluzivna nastavka koji vam pomažu da pripremite prozračne deserte u kratkom vremenu. Kombinacija patentirane fleksibilne mutilice, fleksibilne posude i Delica'tool nastavaka aparat štedi vaše vrijeme i napor!

 • Ekskluzivni Delica'TOOL nastavak za savršene rezutate

  Poduzmite delikatne korake direktno s kuhinjskim robotom i prestanite gubiti vrijeme i trud radeći pripremajući kolače ručno! Uključite lagane pripravke (bjelanci, šlag, ...) u gušće i dobijte prozračne rezultate u bilo kojem trenutku..

 • Ekskluzivna fleksibilna posuda 3 u 1 od silikona za još lakšu pripremu.

  Napravite sve svoje pripreme tijesta bez brojnih manipulacija zahvaljujući ekskluzivnom 3-u-1 Flex Bowl!
  • Fleksibilna posuda kompatibilna je sa mikrovalovlnom pećnicom: rastopite sastojke direktno u silikonskoj posudi
  • Druga posuda: kod pečenja često trebamo više od jedne posude, Flex Bowl je razvijen kako bi bio kompatibilan sa vašim kuhinjskim robotom
  • Jednostavno za odlaganje: odlaganje direktno u posudu kuhinjskog aparata

 • Ekskluzivna tehnologija fleksibilne mutilice

  Zahvaljujući specijalno dizajniranoj mutilici Flex Whisk lako doseže dno posude, sve svoje sastojke možete lagano i prozračno pripremiti!

 • Planetarno kretanje za savršene rezultate miješanja!


  Planetarno kretanje alata za tijesto i glave aparata doseže se cijelo područje posude za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Visokokvalitetni metalni set za tijesto

  Patentirana mutilica Flex Whisk za lagane pripreme, nastavak za miješenje težih tijesta i nastavak za miješanje krema. Masterchef Gourmet + set za tijesto savršen je za svakodnevnu upotrebu!

 • Brz i snažan

  Snaga: 1100 W i 8 brzina + pulse funkcija, za glatko i brzo miksanje.

 • Posuda 4,6l sa velikim verikalnim drškama

  Umutite do 10 bjelanaca, pripremite do 40 cupcake kolača i 3 velike pizze zahvaljujući posudi kapaciteta od 4,6 l. Zahvaljujući velikim vertikalnim ručkama, rukovanje je jednostavno.

 • Nedostaje inspiracija? Uživajte u 33 ideje za recept!

  Knjižica recepata dostupna za skidanje na Tefal web stranici sa 33 recepta, od svakodnevnih grickalica do ukusnih deserata, uključujući 8 recepata posvećenih ekskluzivnom nastavku Delica'tool. 

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilan sa 7 dodatnih nastavaka (plastični ili inox blender, mini sjeckalica, mašina za mljevenje mesa, retalica / sjeckalica, set za tjesteninu, sokovnik) kako bi zadovoljili sve potrebe vaše porodice!

   

 • Uključen blender kapaciteta1.5L

  Idealan za koktele, drobljenje leda, smoothie, supei još mnogo toga, ovaj elegantni blender od nehrđajućeg čelika zapremine 1,5L otporan je na tople i hladne sastojke. Oštrice se također mogu ukloniti za jednostavno čišćenje.

 • Nastavak za sjeckanje

  Uživajte u svježe narezanom povrću i voću! Ova sjeckalica uključuje 4 nastavka od nehrđajućeg čelika koji se mogu ukloniti za direktnu upotrebu u posudi, uključujući i nastavak za rendanje krompira.

 • Uključena mašina za mljevenje mesa

  Pripremite vlastita ćufteta, tartar ili hamburger u vlastitom domu! Mašina za meso uključuje dvije rešetke od nehrđajućeg čelika (za srednje i grubo mljevenje). Njegova oštrica je samooštreća, za optimalne rezultate.

Karakteristike
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Blender DA  
Materija posude za blender Matirani nehrđajući čelik  
Sjeckalica/aparat za rezanje    
Mješalica Metal  
Mješalica za tijesto Metal  
Mutilica Fleksibilna mutilica  
Mašina za mljevenje mesa    
Spremnik kabla    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.