TEFAL MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138

MASTERCHEF GOURMET BAKING WITH KIDS QB51K138 Hajdemo napraviti tortu! 

Masterchef Gourmet kuhanje s djecom predstavlja mikser sa posudom i dječji set za pečenje koji nude potpuno novi način provođenja kvalitetnog vremena i stvaranja trajnih uspomena s djecom u vašem životu. Otkrijte čistu radost pečenja s ovim pomoćnikom u kuhinji, s mikserom sa postoljem vrhunskih performansi i kompletnim setom za pečenje sa djecom koji nude beskrajnu inspiraciju: zajedničko dekorisanje kolača i torti, mini kalupi sa životinjama, razigrani pečati za kolačiće, sve prilagođeno djeci uz recepte i set mjernih čaša u boji.

Oznaka: QB51K138

Masterchef Gourmet mikser sa posudom & dječiji set za pečenje

Kvalitetno zajedničko druženje sa djecom nikada nije bilo tako ukusno!

Masterchef Gourmet za pečenje s djecom savršen je način za povezivanje porodica, s kompletnim dječjim setom za pečenje i mikserom sa posudom za beskrajnu inspiraciju i lagane deserte pečene do savršenstva.

Mikser sa postoljem, snage 1.100 W nudi beskompromisne performanse i napredne funkcije: patentirani sistem Flex Whisk mutilicu za savršeno mućenje čak i pojedinačnih jaja, planetarno kretanje za homogeno miješanje, jednostavne kontrole, savršen kapacitet od 4,6 L i još mnogo toga.

Dječji set za pečenje - u kompletu s ukrasima za pecivo, mini kalupima sa životinjama, razigranim markicama za kolačiće, receptima prilagođenim djeci i dječjim setom mjernih čaša u boji, sve u praktičnoj torbici - osigurava kvalitetne sate koje porodica provodi zajedno.

Ovaj prikladan set za djecu potiče djecu da pomognu u kuhinji, podižući samopoštovanje i stvarajući dragocjene uspomene koje će trajati godinama, zajedno sa zajedničkim projektima pečenja - na radost svih koji mogu probati konačne rezultate!

Osnove
 • Dječiji set za pečenje

  Mikser sa posudom visokih performansi i kompletni komplet za pečenje za djecu nude sate zabave u kuhinji za kvalitetno porodično vrijeme uz iskustvo pečenja prilagođeno djeci.

 • Beskrajna kreativnost

  Savršen način da kvalitetno provedete vrijeme zajedno s djecom u svom životu: zajedničko ukrašavanje za tijesto, mini kalupi sa životinjama, razigrane markice za kolačiće, recepti prilagođeni djeci i dječji set za mjerenje.

 • Posebna torbica za odlaganje

  Dodajte personalizirani dodir zajedničkom iskustvu pečenja uz torbicu za odlaganje bez napora.

 • Izuzetan mikser sa posudom

  Miksera sa postoljem opremljen snažnim motorom od 1.100 W za izvrsne rezultate u kratkom vremenu, s našom ekskluzivnom Flex Whisk tehnologijom za savršene rezultate miksanja svaki put - čak i za pojedina jaja.

 • Savršeno miksanje na jednostavan način

  Planetarno kretanje osigurava homogene rezultate i teksture sa profesionalnim standardima kvaliteta, sa 5 brzina i Puls postavkom koji u potpunosti ispunjavaju sve vaše potrebe za pečenjem.

 • 8 jednostavnih recepata

  Recepti koji se lako prate i set dječijih mjernih čašica u bojama, za aktivnosti jačanja samopoštovanja i beskrajno kvalitetno provođenje zajedničkog vremena.

 • Mogućnost popravke tokom 10 godina

  Tefal se obvezao da će ponuditi sve rezervne tehničke dijelove u prosjeku od 10 godina nakon kupovine (odnosi se samo na mikser, a ne na dodatnu opremu), dajući svoj doprinos u zaštiti okoliša i borbi protiv otpada.

 • Izuzetan set za pečenje

  Visokokvalitetni set od nehrđajućeg čelika za pecivo Masterchef Gourmet sadrži tehnologiju Flex Whisk za lagane pripreme, kalupe za izlijevanje tijesta i kukicu od od nehrđajućeg čelika za teža tijesta i gušće smjese.

 • Savršena zapremina od 4.6 L

  Savršen kapacitet za svaku priliku: posuda od 4,6 L od nehrđajućeg čelika, za do 40 kolača i dovoljno tijesta za pizzu za do 3 ukusne pice u jednoj pripremi.

 • Nastavci po želji

  Pretvorite svoj mikser sa posudom u višenamjenski aparat za kuhanje, sa svestranim priborom (prodaje se odvojeno) kao što su blender sa plastičnom posudom, mini sjeckalica, mašina za mljevenje mesa, rende i sokovnik.

Karakteristike
Knjižica recepata    
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Materijal posude Nehrđajući čelik  
Blender NE  
Mješalica Metal  
Mješalica za tijesto Metal  
Mutilica Fleksibilna mutilica  
Dodatna posuda NE  
Nastavci za kupovinu    
Spremnik kabla    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.