TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB514

MASTERCHEF GOURMET QB514 Savršeno pečenje i mnogo više, bez mnogo truda!

Priprema savršenih kolača svakoga dana! Masterchef Gourmet vam pomaže da svakodnevno pripremite domaće kolače kako biste uživali u njima sa svojom porodicom. Zahvaljujući nastavcima za tijesto koji uključuju i jedinstvenu Flex Whisk mutilicu, mješalicu i kukicu za tijesto, uspjeh je uvijek zagarantiran! S motorom od 1100W i posudom zapremine od 4,6L, pripremite do 1,8kg smjese, 10 bjelanjaka ili 800g teškog tijesta. Posjetite fantastični svijet kolača zahvaljujući 7 dostupnih nastavaka.

Oznaka: QB514G38

Priprema savršenih kolača svakoga dana!

Posjedovanje kuhinjskog robota više nije luksuz.

Masterchef Gourmet vam pomaže svakodnevno pripremati slatka i slana jela: kolačiće, pite, kolačiće, tijesto za hljeb, pizze ...

Zahvaljujući patentiranoj Flex Whisk mutlici kao i mješalici i kukici za tijesto, Masterchef Gourmet služi za miješanje, miješenje, miksanje.

Oduševite svoju porodicu i prijatelje zahvaljujući ovom jednostavnom aparatu za pripremu naimrnica i njegovim nastavcima koji osiguravaju raznovrsnost.

Domaće specijalitete nikada nije bilo tako jednostavno pripremiti!

Osnove
 • Ekskluzivna Flex Whisk tehnologija za savršene rezultate mućenja, čak i sa jednim jajetom. 

  Zahvaljujući posebno dizajniranoj proširenoj trećoj žici, Flex Whisk mutilica lako doseže dno posude, miksajući sve smjese kako bi bile lagane i prozračne za kratko vrijeme!

 • Planetarno kretanje za optimalne rezultate miksanja!

  Planetarno kretanje nastavaka za tijesto i glavu miksera osiguravaju dosezanje svakog dijela posude, za glatke i homogene rezultate miksanja.

 • Brzo i snažno

  Snaga od 1100 W i 8 brzina sa puls funkcijom, za glatko i homogeno miksanje. 

 • Set za tijesto vrhunskog kvaliteta.

  Patentirani Flex Whisk nastavak za lagane kreme, nastavak za miješenje i kukica za tijesto. Masterchef Gourmet set za tijesto je savršen za svakodnevnu upotrebu!

 • Posuda od nehrđajućeg čelika sa drškama, zapremine 4.6L

  Umutite do 10 bjelanjaka, napravite do 40 kolačića, 3 velika tijesta za pizzu, sve zahvaljujući posudi zapremine od 4.6L.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 recepata!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na Tefal web stranici, s 25 recepata za otkriti, od svakodnevnih grickalica do ukusnih deserata.

 • Obogatite svoj meni!

  Kompatibilan s 7 nastavaka (plastična ili inox miješalica, mini sjeckalica, mašina za meso, rende, set za tijesto, sokovnik) kako biste zadovoljili sve potrebe vaše porodice kao i njihovo čulo okusa.

 • Uključen blender zapremine 1.5L

  Pomješajte svježe voće i pripremite osvježavajući smoothie, pripremite tijesto za palačinke, uživajte u toplim ili hladnim supama i još mnogo toga. Posuda blendera sa indikatorima za zapreminu osigurava jednostavno praćenje količine sastojaka, a kapicu za punjenje olakšava dodavanje sastojaka tokom miksanja.

 • Nastavak za sjeckanje

  Uživajte u svježe narezanom povrću i voću! Ova sjeckalica uključuje 4 nastavka od nehrđajućeg čelika koji se mogu ukloniti za direktnu upotrebu u posudi, uključujući i nastavak za rendanje krompira.

Karakteristike
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica Fleksibilna mutilica  
Spremnik kabla    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.