TEFAL WIZZO QB300138

WIZZO QB300138 Zavoljet ćete svog saveznika u kuhinji!

Wizzo će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Svojim nastavcima za tijesto, uključujući Patentirani Flex Whisk, uspjeh je zagarantiran svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostali pripreme neće imati nikakvu tajnu za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća . S prednjom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave aparata u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Wizzo ugodno uklopiti gdje god ga ostavite. s Wizzom ćete iznenaditi sami sebe!

Oznaka: QB300138

Uz Wizzo možete sve!

Wizzo zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski robot je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, mućenje, gnječenje i čak miksanje (zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj aparat je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Wizzo će vam pomoći  da oživite svoje ideje  i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove.

Jednostavan oblik i okrugli dizajn aparata za veću praktičnost.

Ubrzo ćete kuhati kuhanje, i bit ćete iznenađeni koliko ćete ići! U svakom trenutku budite ponosni što ćete podijeliti svoj napredak i znanje...

Knjižica recepata

 

Osnove
 • Iznenadite sami sebe sa Wizzo kuhinjskim robotom!

  Stvarni talent znao je kako se pridružiti, pružiti vam ruku pomoći otkriti svoj potencijal za kuhanje. Wizzo znači "čaroban i praktičan" i dizajniran je kako bi pojednostavio vaš život u kuhinji. Nakon što jednom krenete sa upotrebom, vaša nova otkrića tek će nastaviti dolaziti!

 • Extra - brzo mućenje

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisks muti bjelance vrlo brzo u čvrstu smjesu, čak i iz jednog jajeta.

 • Jednostavna upotreba i odlaganje

  Dizajniran za savršenu udobnost korištenja, sa svim funkcijama s kojima se možete okrenuti za jednostavan pristup. Prednji dizajn oslobađa prostor na vašem kuhinjskom brojaču, što znači da će se Wizzo ugodno pričvrstiti gdje god ga održavate.

 • Odlični rezultati miksanja

  Planetarno kretanje nastavaka za tijesto i glave aparata za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Nastavci za tijesto

  Patentirani dodatak Flex Whisk za lagane pripreme, plastična mutilica za tijesto i kukica za teško tijesto od nehrđajućeg čelika. Uz Wizzo ćete moći pripremiti sve vrste peciva!

 • Elegantna posuda za miksanje od nehrđajućeg čelika.

  Wizzo sadrži posudu od nehrđajućeg čelika od 4L sa zaštitom od prskanja,savršeno za cijelu porodicu. Napravite do 40 kolača ili 3 pizze (promjera 28 cm, s debelom koricom) kako biste oduševili svoju porodicu i prijatelje!

 • Brz i snažan!

  Snaga 700 W i 4 brzine s impulsnim funkcijama, za glatko i ravnomjerno miješanje.

 • Unaprijedite mogućnosti pečenja

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica, mašina za meso, sjeckalica / rezalica) kako bi zadovoljio sve potrebe vaše porodice .

 • Nedostaje inspiracija? Uživajte u 25 ideja i recepata!

  Knjiga recepata dostupna je za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata, za svakodnevne grickalice do ukusnih poslastica.

Karakteristike
Snaga 700  
Pulse funkcija    
Broj funkcija 3  
Vrste funkcija Miješanje, mućenje i miksanje  
Planetarno kretanje    
Kompaktan    
Tijesto za hljeb 0,8  kg
Tijesto za kolače 2,7  kg
Ukupni kapacitet posude 4  L
Materijal posude Matirani nehrđajući čelik  
Blender NE  
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica DA  
Dodatna posuda NE  
Nastavci za kupovinu    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.