TEFAL WIZZO QB309838

WIZZO QB309838 Zavoljet ćete novog pomoćnika u kuhinji  

Wizzo će učiniti jednostavnijim vaš život u kuhinji. Uz nastavke za tijesto, uključujući Patentiranu Flex mutilicu, uspjeh je zagarantiran baš svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostale pripreme neće biti nikakav problem za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća .S prednjom kontrolnom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave aparata u u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Wizzo savršeno uklopiti gdje god da ga ostavite. S Wizzom ćete iznenaditi sami sebe!

Oznaka: QB309838

Uz Wizzo možete sve

Wizzo zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski robot je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, miješenje i mućenje,(zahvaljujući patentiranoj Flex mutilici).

Ovaj aparat je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Wizzo će vam pomoći da oživite svoje ideje i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove.

Jednostavan oblik i okrugli dizajn aparata za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići!

Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje.

Osnove
 • Iznenadite sami sebe Wizzo kuhinjskim aparatom!

  Pravi je talent znati kako se pridružiti, pružiti vam ruku, pomoći otkriti svoj potencijal za kuhanje. Wizzo znači "čaroban i praktičan" i dizajniran je kako bi pojednostavnio vaš život u kuhinji. Nakon što jednom krenete sa uporabom, vaša nova otkrića tek će nastaviti dolaziti!

 • Extra brzo miješanje

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisk, bjelance u trenu pretvara u kompaktnu smjesu, čak i iz samo jednog jajeta.

 • Jednostavna upotreba i odlaganje

  Dizajniran za savršeno ugodnu upotrebu sa svim funkcijama na prednjoj strani kućišta za jednostavan pristup. Prednja kontrolna ploča oslobađa prostor na vašoj kuhinjskoj ploči i uklapa se u svaku kuhinju.

 • Odlični rezultati miješanja

  Planetarno kretanje nastavaka za tijesto i glave za glatke i homogene rezultate miješanja

 • Nastavci za tijesto

  Patentirana mutilica Flex Whisk za lagane pripravke, plastična lopatica za tijesto i kukica za teška tijesta od nehrđajućeg čelika. Uz Wizzo ćete moći pripremiti sve vrste pripravaka!

 • Posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika

  Wizzo sadrži posudu od nehrđajućeg čelika kapaciteta 4L sa zaštitom od prskanja,savršeno za cijelu obitelj. Napravite do 40 kolačića ili 3 pizze (promjera 28 cm, s debelom koricom) kako biste biste oduševili porodicu i prijatelje!

 • Brz i snažan

  Snaga 700 W i 4 brzine s impulsnim funkcijama, za glatko i ravnomjerno miješanje.

 • Proširite mogućnosti pripreme u kuhinji

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica, mašina za mljevenje mesa i nastavak za rezanje/ribanje) kako bi zadovoljili sve vaše potrebe

 • Nedostaje vam inspiracija? Uživajte u 25 ideja i recepata!

  Knjiga recepata dostupna je za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata, za svakodnevne grickalice do ukusnih poslastica.

 • default

  Dodatak :sjeckalica kapaciteta 1l

  Savršeno za sjeckanje povrća i voća, luka,bijelog luka, svježeg bilja, oraha i dr.

 • Dodatak: Blender, kapacitet posude 1 l

  Pomiješajte svježe voće za smoothie, pripremite smjesu za palačinke, uživajte u vrućim ili hladnim juhama i još mnogo toga.

 • Dodatak: mašina za mljevenje mesa

  Mašina za mljevenje mesa s 2 rešetke od nehrđajućeg čelika za srednje i krupno mljevenje.

 • Dodatak: nastavak za ribanje

  Ovaj nastavak uključuje 3 odvojiva bubnja od nehrđajućeg čelika, za direktno posluživanje u posudu.

Karakteristike
Snaga 700  
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Kompaktan    
Tijesto za hljeb 0,8  kg
Tijesto za kolače 2,7  kg
Ukupni kapacitet posude 4  L
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica DA  
Boje CRNA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.