TEFAL WIZZO QB310 MOLTEN LAVA

WIZZO QB310 MOLTEN LAVA Bit ćete oduševljeni svojim kuhinjskim pomagačem!

Wizzo će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Svojim nastavcima za tijesto, uključujući Patentirani Flex Whisk, uspjeh je zagarantiran baš svaki put: kolači, sitni kolači, pizza i ostali pripreme neće biti nikakav problem  za vas. Priprema recepata koje ste oduvijek željeli probati, ali se nikad niste usudili, sad je moguća .S prednjom kontrolnom pločom i kontrolnim tipkama sa strane, nema potrebe za okretanjem glave aparata u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravni stražnji dizajn znači da će se Wizzo savršeno uklopiti gdje god ga ostavite. s Wizzom ćete iznenaditi sami sebe!

Oznaka: QB310538

Uz Wizzo možete sve!

Wizzo zna kako pomoći da otkrijete svoj potencijal: ovaj kuhinjski aparat je tu da olakša pečenje i kuhanje.

Uz planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, miješenje i pjenjenje,(zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Ovaj aparat je tu za vas, bilo da se radi o pripremi slatkog ili ukusnog jela.

Wizzo će vam pomoći  da oživite svoje ideje  i u kuhinji pokazati recepte korak-po-korak, te tutoriale videa kako bi pokazali sve savjete i trikove. Jednostavan oblik i okrugli dizajn za veću praktičnost.

Ubrzo ćete imati groznicu kuhanja i bit ćete iznenađeni koliko ćete daleko ići!

Vrlo brzo ćete biti ponosni što ćete moći podijeliti svoj napredak i znanje ...

 

 

 

 

 

Osnove
 • Iznenadite sami sebe Wizzo kuhinjskim aparatom!

  Pravi je talent znati  kako se pridružiti, pružiti vam ruku, pomoći otkriti svoj potencijal za kuhanje. Wizzo znači "čaroban i praktičan" i dizajniran je kako bi pojednostavnio vaš život u kuhinji. Nakon što jednom krenete sa upotrebom, vaša nova otkrića tek će nastaviti dolaziti!

 • Snijeg od bjelanjaka za 60 sekundi!

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisks, bjelanjake u trenu pretvara u kompaktnu smjesu, čak i iz samo jednog jajeta.

 • Jednostavna upotreba i odlaganje

  Dizajniran za savršenu ugodu upotrebe sa svim funkcijama na prednjoj strani za jednostavan pristup. Prednja kontrolna ploča oslobađa prostor na vašoj kuhinjskoj ploči i uklapa se u svaku kuhinju 

 • Odlični rezultati miješanja

  Planetarno kretanje nastavaka za tijesto i glave za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Set za tijesto

  Patentirana pjenjača Flex Whisk za lagane pripreme, plastična lopatica za tijesto i kuka za teška tijesta od nehrđajućeg čelika. Uz Wizzo ćete moći pripremiti sve što poželite!

 • Elegantna inox posuda za miješanje

  Wizzo sadrži posudu od inoxa od 4L sa zaštitom od prskanja,savršeno za cijelu porodicu. Napravite do 40 cupcakes kolačića ili 3 pizze (promjera 28 cm, s debelom koricom) kako  biste oduševili porodicu i prijatelje!

 • Brz i snažan!

  Snaga 1000 W i 7 brzina s impulsnom funkcijom, za glatko i ravnomjerno miješanje.

 • Unaprijedite svoje pripravke

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica,mašina za mljevenje mesa i nastavak za rezanje/ribanjee) kako bi zadovoljio sve vaše potrebe 

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 ideja i recepata!

  Knjiga recepata dostupna je za preuzimanje na web stranici Tefal s 25 recepata, za svakodnevne grickalice do ukusnih poslastica.

 • Mogućnost popravke aparata 10 godina!

  Dizajniran za jednostavan popravak , jeftina i brza dostava rezervnih dijelova i 6500 servisa širom svijeta!

Karakteristike
Knjižica recepata    
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Kompaktan    
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica DA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.