TEFAL WIZZO QB317

WIZZO QB317 Zavoljet ćete svog saveznika u kuhinji!

Wizzo će pojednostaviti vaš život u kuhinji. Zahvaljujući svojim nastavcima za kolače, uključujući patentiranu Flex Whisk mutilicu, uspjeh je zagarantiran svaki put: kolači, pizza i ostale delicije više neće biti misterija za vas. Recepti koje ste oduvijek željeli pripremiti, ali nikada se niste usuđivali. S prednjim otvorom i bočnim tipkama, nema potrebe za okretanjem glave pomičući aparat u svim smjerovima. Wizzo zna kako se uklopiti u bilo koju kuhinju, a ravan zadnji dio aparata omogućava da se Wizzo bez problema uklopi na svako mjesto u kuhinji. S Wizzom na vašoj strani, iznenadit ćete sami sebe!

Oznaka: QB317538

Sa Wizzom kao saveznikom u kuhinji, ne postoji nešto što ne možete postići

Stvarni talent je znati kako iskoristiti pomoć, te zahvaljujući tome otkriti vlastiti potencijal: Wizzo je tu kako bi vam olakšao pečenje i kuhanje.

Uz njegovov planetarno kretanje, Wizzo je profesionalac za miješanje, miksanje, miješenje (zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Bez obzira da li se radi o slatkom ili slanom jelu koje pripremate, Wizzo je spreman na sve.

Wizzo će vam biti pri ruci, kako bi vam pomogao da realizirate svoje ideje i nadmašite samo sebe u kuhinji zahvaljujući raznovrsnim detaljnim receptima i tutorial videima kako bi saznali sve savjete i trikove u kuhinji.

Njegov jednostavan oblik i okrugli dizajn otkrivaju njegov prijateljski i odani karakter.

Ubrzo ćete dobiti kuharsku groznicu i biti ćete iznenađeni koliko toga ćete naučiti!

Za kratko vrijeme biti ćete ponosni na svoje novostečene vještine i rado ćete dijeliti svoje znanje sa drugima..

Osnove
 • Iznenadite sami sebe sa Wizzom!

  Pravi talent je iskoristiti pomoć, te pri tome otkriti vlastiti potencijal za kuhanje. Wizzo označava "čaroliju i praktičnost" i dizajniran je kako bi pojednostavio vaš život u kuhinji. Nakon što započnete, nova kulinarska otkrića će samo nastaviti dolaziti!
   

 • Izuzetno brzo miksanje

  Jedinstvena i patentirana tehnologija Flex Whisks, bjelanjake u trenu pretvara u kompaktnu smjesu, čak i iz samo jednog jajeta.

 • Jednostavna upotreba i odlaganje

  Dizajniran za savršenu udobnost pri upotrebi, sa mnogobrojnim funkcijama koje su vam na raspolaganju, za jednostavnu upotrebu. Prednja strana aparata dizajnirana je kako bi optimizirala prostor na vašem kuhinjskom prostoru, te omogućila Wizzu da se bez problema uklopi na svako mjesto koje odaberete za njega. 

 • Optimalni rezultati miksanja

  Planetarno kretanje nastavka za tijesto i glave aparata omogućava da dostupnost svakog područja zdjele, za glatke i homogene rezultate miješanja.

 • Nastavci za tijesto

  Patentirani nastavak Flex Whisk za lagane pripreme, plastična mutilica za tijesto i kukica za tijesto od nehrđajućeg čelika za teška tijesta. S Wizzoom ćete moći pripremiti sve vrste ukusnih peciva!

 • Elegantna posuda za miksanje od nehrđajućeg čelika

  Wizzo ima posudu od nehrđajućeg čelika od 4L s zaštitom od prskanja, savršeno za cijelu porodicu. Pripremite do 40 komada mafina ili 3 pizze (promjera 28 cm, s debelom korom) da biste oduševili svoju porodicu i prijatelje!

 • Brzo i snažno

  700 W i 7 brzina sa pulse funkcijom, za glatku i homogenu smjesu.

 • Savladajte veći broj recepata za pripremu ukusnih jela

  Kompatibilan s 4 dodatna nastavka (blender, sjeckalica, mašina za meso, rende) kako biste zadovoljili sve potrebe vaše porodice i sve njihove ukuse.

 • Nedostaje vam inspiracije? Uživajte u 25 recepata!

  Knjiga recepata dostupna za preuzimanje na web stranici Tefala, s 25 novih recepata, od svakodnevnog grickanja do ukusnih poslastica.

 • Uključen blender kapaciteta 1L

  Pomiješajte svježe voće za smoothie, pripremite smjesu za palačinke, uživajte u vrućim ili hladnim supama i još mnogo toga

 • Uključena mašina za mljevenje mesa

  Mašina za mljevenje mesa sadrži 2 rešetke od nehrđajućeg čelika za srednje i grubo mljevenje. 

 • Uključen nastavak za rendanje

  Ovaj nastavak za rendanje/rezanje uključuje 3 odvojiva bubnja od nehrđajućeg čelika, za direktno posluživanje u posudu. 

Karakteristike
Pulse funkcija    
Planetarno kretanje    
Mješalica DA  
Mješalica za tijesto DA  
Mutilica DA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije prve upotrebe aparata, operite sav pribor u toploj vodi sa malo deterdženta (pogledajte poglavlje o čišćenju u vašim uputstvima za upotrebu). Isperite i osušite.
Postavite blok motora na ravnu, čistu i suhu površinu.
Uključite aparat u struju.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Kuhinjski robot radi na drugačiji način od multipraktika jer nastavci koji se koriste za miješanje postavljeni su s gornje strane u smjesu koja se miješa, dok kod multipraktika alati za miješanje rade u donjem dijelu, ispod namirnica. Kuhinjski robot služi prvenstveno za miješanje tijesta i smjesa za torte. Multipraktik može raditi te poslove, ali ne tako učinkovito kao kuhinjski robot. Ako planirate praviti torte, trebate uzeti u obzir koliko često ćete ih praviti. Ako ćete vam to biti jedan od čestih poslova, tada je kuhinjski robot bolje rješenje. Važno je napomenuti i da je multipraktik zapravo puno manji od kuhinjskog robota.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.