TEFAL HMX PREP'MIX+ STANDBOWL HT464138

HMX PREP'MIX+ STANDBOWL HT464138 Vaš glavni saveznik u kuhinji

Dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe u kuhinji, mikser sa posudom Tefal Prep'Mix + osigurava robusne i svestrane performanse na dlanu. Motor visokih performansi od 500 W osigurava snažne rezultate i na laganim i na teškim smjesama. Uz metlice i kuke za tijesto od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika za izvrsno miješanje - od besprijekornog šlaga do izuzetnog tijesta za pizzu i svega između - otkrijte ručni mikser koja vam pruža beskrajne mogućnosti na dohvat ruke.

Oznaka: HT464138

Tefal Prep'Mix+ mikser sa posudom: raznovrsni rezultati

Ništa se ne može uporediti s domaćim pečenjem, od zapanjujućih aroma do pukog zadovoljstva dok gledate kako prijatelji i porodica uživaju u vašim svježe pečenim kreacijama.

Sada Tefal nudi idealnog saveznika za stavljanje savršenih rezultata pečenja na dohvat ruke: Tefal Prep'Mix + ručni mikser.

Ovaj svestrani aparat pruža vam beskrajne mogućnosti na dlanu, s motorom visokih performansi od 500 W, koji je idealan i za lagane i za teške pripreme.

Automatski rotirajuća posuda od 2,5 l pružit će vam pripreme bez napora i bez upotrebe ruku.

Dvije metlica od nehrđajućeg čelika osiguravaju lagane pripreme, miješane, tučene i miksane do savršenstva, s dvije kuke za tijesto od nehrđajućeg čelika za obradu teških tijesta, kao i dugotrajnim nastavkom za miješalicu od nehrđajućeg čelika za izuzetno miješanje.

Performanse se poklapaju s pametnim dizajnom, s ergonomski teksturiranom drškom i stabilnim položajem za odmor kako bi radna površina bila čista i uredna, a nastavci se mogu prati u mašini za posuđe za izuzetnu svakodnevnu udobnost.

Osnove
 • Lagane i teške smjese

  Vaš novi saveznik u kuhinji, pruža robusne performanse za sve vaše potrebe za pečenjem i pokriva teške i lake pripreme s potpunom lakoćom.

 • Snažan motor od 500 W

  Izuzetne performanse nadohvat ruke, s motorom visokih performansi od 500 W koji osigurava snažne rezultate - čak i na težim smjesama.

 • 5 brzina i Turbo postavka

  Dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za pečenjem, sa 5 brzina plus Turbo postavkom za pokrivanje širokog spektra recepata.

 • Mutilice od nehrđajućeg čelika

  Pomiješajte, umutite i miksajte do savršenstva metlicama visokih performansi od nehrđajućeg čelika, za savršeni bjelanjak, šlag, tijesto za kolače, majonezu i druge lagane kreme.

 • Kukice za tijesto od nehrđajućeg čelika

  Pružaju robusne, visokoefikasne rezultate za teška tijesta i smjese, pomoću kukica za tijesto od nehrđajućeg čelika za brioše, hljeb, tijesto za pizzu i još mnogo toga.

 • Mogućnost popravke proizvoda tokom 10 godina

  Tefal se obvezao da će ponuditi sve rezervne tehničke dijelove za gotovo čitav asortiman proizvoda u prosjeku 10 godina nakon kupovine, čime će doprinijeti u zaštiti okoliša i borbi protiv otpada.

 • Samorotirajuća posuda

  Zapremina od 2,5L automatske rotirajuće posude bez napora

 • Jednostavna i praktična upotreba

  Udoban ručni mikser idealan za jednostavno pečenje svaki dan, sa stabilnim položajem odmora koji osigurava lako pečenje i čistu radnu površinu.

 • Svakodnevna praktičnost

  Nastavci prikladni za pranje u mašini za posuđe kako bi se olakšalo pečenje iz dana u dan.

Karakteristike
Snaga 500  W
Brzine 5  
Mutilice Metal  
Metalne kukice za tijesto    
Uključeni nastavci Standbowl  
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivi stopalo štapnog miksera NE  
Posuda    
Karakteristike posude Automatska rotacija  
Kapacitet posude 2.5  L
Blender NE  
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Mogućnost pranja u mašini za posuđe - detalji WHISKS, DOUGH HOOKS, BOWL  
Boje SNOW WHITE  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.