TEFAL Mikser Prep'Mix Cocoon sa posudom HT464010

Mikser Prep'Mix Cocoon sa posudom HT464010 Vaš najvažniji partner u kuhinji 

Dizajniran za sve vaše potrebe u kuhinji, Tefal Prep’Mix+ mikser osigurava veoma efikasne performanse, sa posudom koja se rotira, za jednostavno iskustvo automatskog miksiranja. Motor visokih performansi snage 500W osigurava snažne rezultate i na laganim i na gustim smjesama. Sa žicama i kukama za tijesto od veoma kvalitetnog nehrđajućeg čelika za izvanredno miksiranje – od savršenog šlaga do izvrsnog tijesta za pizzu i sve između toga – otkrijte mikser koji vam stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke.

Oznaka: HT464010

Mikser koji brzo postaje vaš najvažniji partner u kuhinji

Ništa se ne može porediti sa domaćim miješenjem, od predivnih aroma do čistog zadovoljstva gledanja porodice i prijatelja kako uživaju u svježe umješenim kreacijama.

Sada, Tefal nudi idealnog saveznika za dosezanje savršenih rezultata: Tefal Prep'Mix+ mikser sa posudom.

Otkrijte raznovrsne pripreme sa motorom snage 500W i samorotirajućom posudom od 2.5L koji su idealni i za lagane i za guste smjese, dvije žice za mućenje od nehrđajućeg čelika i dvije kuke od nehrđajućeg čelika za sve vrste priprema i više od toga.

Osnove
 • Gusta tijesta i lagane pripreme

  Vaš novi saveznik u kuhinji, za robustne performanse i sve što vam je potrebno bilo kod pripreme gustih ili laganih smjesa sa potpunom lakoćom.

 • Snažan motor od 500W

  Izvrsne performanse na dohvat ruke, sa motorom visokih performansi koji osigurava snažne rezultate, čak i na najgušćim smjesama.

 • 5 brzina i Turbo podešavanje 

  Dizajniran za sve vrste priprema, sa 5 brzina i Turbo podešavanjem za različite recepte.

 • Žice i kuke za tijesto od nerđajućeg čelika 

  Nastavci od nehrđajućeg čelika visokih performansi – metlice za bjelanjke, šlag i majonezu i kuke za tijesto za brioš, tijesto za pizzu i hljeb– omogućavaju vam da miješate, miksate, umutite i mijesite do savršenstva.

 • Mogućnost popravke tokom 15 godina 

  Tefal se obavezao da će obezbjediti sve rezervne dijelove za gotovo cio asortiman proizvoda u periodu od 15 godina nakon kupovine, u prosjeku, što je naš doprinos u zaštiti životne sredine i borbi protiv otpada.

 • Samorotirajuća posuda 

  Samorotirajuća posuda kapaciteta 2.5L omogućava jednostavno mućenje i miješenje – štedi vrijeme i donosi savršene rezultate iz dana u dan.

 • Praktična i jednostavna upotreba

  Praktična ergonomska drška koja je idealna za svakodnevne pripreme, sa stabilnom pozicijom za odlaganje i čistu radnu ploču.

 • Svakodnevna praktičnost 

  Dodaci koji se mogu prati u mašini za posuđe olakšavaju svakodnevno pripremanje.

Karakteristike
GLAVNE KARAKTERISTIKE
Mutilice Metal  
Metalne kukice za tijesto    
Ergonomska ručka    
OSTALE KARAKTERISTIKE
Lopatica    
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivi stopalo štapnog miksera NE  
Posuda    
Karakteristike posude Automatska rotacija  
Blender NE  
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.