TEFAL PREP MIX HT450B38

PREP MIX HT450B38 Vaš partner u kuhinji

Neka vam Tefal ručni mikser Prep'Mix bude pouzdan saveznik u kuhinji! Ovaj kompaktni, ali snažni električni ručni mikser bez napora se bori s širokim rasponom priprema - od laganih i pahuljastih do gustih i teških - zahvaljujući motoru od 450 W i pet prilagodljivih brzina s turbo tipkom. Uključene su dvije mutilice i dvije kuke za tijesto od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika - sve one su sigurne za pranje u mašini za suđe!

Oznaka: HT450B38

Tefal Prep'Mix ručni mikser: Vaš saveznik u kuhinji

Pomoću Tefal miksera Prep'Mix uživajte u kompaktnom, pouzdanom partneru za sve vaše potrebe pečenja.

Od pahuljastog šlaga, savršeno tučenih bjelanjaka i kremaste majoneze do ukusnih brioša, kruha i tijesta za pizzu, ovaj ručni mikser s visokim performansama ima 450 W snage za lako rješavanje lakih i teških pripravaka.

Njegovih pet podesivih brzina s turbo tipkom savršeno se prilagođava širokom rasponu zahtjeva za pečenje, dok dvostruki šlag i kuke za tijesto izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika bez napora kombiniraju sve vaše najukusnije kreacije.

Ergonomske teksturne ručke za udobnu upotrebu, stabilan položaj za održavanje radne ploče čistom i nastavci sigurni u mašini za suđe za brzo i lako čišćenje.

Osnove
 • Svestran dizajn

  Od prozračnih bjelanjaka do gustih, teških tijesta za pizzu, Prep'Mix je svestrani ručni mikser koji se s lakoćom bori protiv lakih i teških priprema.

 • Snažan motor

  450 W snage osigurava rezultate bez napora za sve vaše potrebe miješanja - uključujući guste, teške pripreme poput tijesta.

 • 5 brzina

  5 prilagodljivih brzina i turbo tipka savršeno se prilagođavaju svim vašim potrebama u kuhinji, za širok raspon ukusnih kreacija.

 • 2 mutilice

  Kvalitetni mutilice od nehrđajućeg čelika s lakoćom upravljaju laganim preparatima, od savršeno tučenih bjelanjka i pahuljastog tučenog vrhnja do ukusnog tijesta za torte i kremaste majoneze.

 • 2 kukice za tijesto

  Visokokvalitetne kukeice za tijesto od nehrđajućeg čelika za guste, teške pripreme, poput ukusnih brioša, kruha, tijesta za pizze i još mnogo toga.

 • Mogućnost popravka 10 godina

  Dizajniran za jednostavan popravak, uz jeftinu i brzu isporuku rezervnih dijelova u roku od 10 godina, zahvaljujući više od 6500 servisnih centara širom svijeta.

 • Udobna upotreba

  Ergonomski teksturirana ručka obećava ugodnu upotrebu, dok stabilan položaj za odmor održava vašu radnu površinu čistom i urednom.

 • Praktičan

  Pribor koji je siguran u mašini za suđe osigurava brzo i jednostavno čišćenje.

Karakteristike
Snaga 450  W
Brzine 5  
Mutilice Metal  
Metalne kukice za tijesto    
Ergonomska ručka    
Turbo funkcija    
Tipka za izbacivanje    
Odvojivi stopalo štapnog miksera NE  
Kapacitet posude NE  L
Blender NE  
Mogućnost pranja u mašini za posuđe - detalji MUTILICE I KUKICE ZA TIJESTO  
Boje SIVA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.