TEFAL Indukcijsko kuhalo IH2108KR

Indukcijsko kuhalo IH2108KR Elegancija za jednostavno kuhanje

Za rješenja koja štede prostor kako bi Vam svakodnevno olakšala život, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo pruža sve praktičnost i dobrobiti indukcijskog kuhanja jednostavnim upravljanjem i tankim, elegantnim dizajnom. Šest unaprijed postavljenih i ručnih kontrola stavlja beskrajne mogućnosti na dohvat ruke, s kristalno čistim, korisnim displejem za savršene rezultate bez napora.

Oznaka: IH2108KR

Tefal prijenosno indukcijsko kuhalo

Osiguravajući čistu praktičnost i jednostavnost, Tefal Everyday Slim prijenosno indukcijsko kuhalo dizajnirano je kako bi maksimalno uštedio prostor, a istovremeno proizveo beskompromisne rezultate koji svakodnevno čine kuhanje lakšim.

Otkrijte beskrajne opcije kuhanja sa šest unaprijed postavljenih razina kuhanja (niska temperatura, pirjanje, kuhanje, pojačavanje, prženje uz miješanje i prženje) i ručno upravljanje za kuhanje visoke preciznosti upravo onako kako vam se sviđa.

Tipke i kristalno čisti digitalni displej omogućavaju vam da lako upravljate indukcijskom pločom.

Izuzetno tanki dizajn od samo 45 mm omogućava kuhanje bilo gdje, bilo kada s potpunom sigurnošću i lakoćom.

Uz poboljšane karakteristike kao što su izdržljivi i lako održavajući materijali, automatsko isključivanje, praktični tajmer i još mnogo toga, Tefal Everyday Slim pruža odlična rješenja za sve vaše potrebe kuhanja iz dana u dan.

Osnove
 • Jednostavna svakodnevna upotreba

  Uživajte u brzom i jednostavnom kuhanju kroz izbor od šest različitih podešavanja (niska temperatura, dinstanje, ključanje, brzo kuvanje, prženje i brzo prženje) ili manuelnoj kontroli, zahvaljujući jednostavnom aparatu koji zadovoljava sve vaše potrebe pri kuhanju.

 • Tanki prenosivi dizajn za uštedu prostora

  Dizajniran za krajnju udobnost i jednostavnost, kompaktni prijenosni format štedi maksimalno prostor u kuhinji i olakšava život svakodnevno.

 • Bezbrižno kuhanje bez napora

  Indukcijsko kuhanje je najsigurniji i najlakši način za kuhanje, bez plamena i automatskog otkrivanja vrste posuđa, kao i napredne tehnologije za brzu brzinu prijenosa prenoseći toplinu direktno na vaše posuđe.

 • Pametna kontrola

  Korisnička kontrola osjetljiva na dodir dolazi zajedno s jasnim i lako čitljivim digitalnim displejem, za potpuno intuitivan doživljaj koji osigurava savršene rezultate s potpunom lakoćom.

 • Izdržljiv displej jednostavan za čišćenje

  Otkrijte proizvod koji je izgrađen do kraja, s površinom jednostavnom za čišćenje za svakodnevnu upotrebu koja dolazi zajedno s visokokvalitetnim materijalima za dugotrajnu izvedbu.

 • Praktične postavke za svakodnevno kuhanje

  7 razina snage (od 300 W do 2100 W) postavite beskrajne mogućnosti kuhanja na dohvat ruke, s tajmerom od 180 minuta u koracima od 1 minute, funkcijom pauze koja omogućava pokretanje i prestanak kuhanja uz maksimalnu fleksibilnost, automatsko isključivanje i temperature do 240 ° C.

Karakteristike
Snaga 2100  
Broj programa za kuhanje 6  
Boje CRNA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.