Tefal UltraCompact Health Grill Classic

UltraCompact Health Grill Classic Kompaktan roštilj za jednostavno odlaganje
  • 2 položaja pripreme hrane za zaokruženo iskustvo roštiljanja i savršene rezultate.
  • Pripremajte svježe obroke zahvaljujući odvojivoj posudi za sokove.

UC600 Classic, inteligentno roštiljanje tijekom cijele godine!

Roštiljanje je jednostavno uz UC600 Classic! 2 položaja pripreme hrane (gril i roštilj) vam omogućavaju da pripremate raznovrsnu hranu i svako jelo učinite nezaboravnim!  Integrirana posuda za sokove olakšava otkapavanje masnoća radi zdravije pripreme hrane. Neprijanjajuće ploče od livenog aluminija ne zahtijevaju masnoću ili ulje tijekom pripreme hrane.

 Pripremite bilo što, ne postoje ograničenja!

  • Jednostavan za korištenje: indikatorska lampica vam pokazuje kada trebate započeti pripremu hrane. Podesite temperaturu pomoću termostata.
  • Jednostavno odlaganje: može se odložiti vertikalno. Uklapa se u svaku kuhinju!
  • Jednostavno čišćenje: odvojive ploče sa neprijanjajućom oblogom i posuda za sokove mogu se prati u mašini za pranje suđa.
  • 2000 W: brza priprema odličnih jela.
Osnove
  • Neprijanjajuća obloga Tefal®

  • Odvojiva posuda za sokove

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Prije čišćenja roštilja pričekajte približno 45 minuta dok se uređaj ne ohladi. Za uklanjanje tvrdokornih ostataka hrane na pločama roštilja ili na bočnim stranama preporučamo korištenje drvene ili plastične lopatice. Za čišćenje roštilja i komponenti roštilja upotrijebite krpu umočenu u toplu vodu. Ne uranjajte roštilj u vodu. Nemojte upotrebljavati abrazivne proizvode za čišćenje ili proizvode koji sadržavaju alkohol ili gorivo jer oni mogu oštetiti uređaj.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.