TEFAL COOK4ME+ CY851

COOK4ME+ CY851 Otkrijte brži * način kuhanja pun ideja

Cook4me + je pametni multicooker s intuitivnom, inteligentnom kontrolnom pločom koja vas vodi kroz četiri korisna menija:

Sastojci
Recepti
Priručnik
Favoriti
Sa šest postavki kuhanja i 150 unaprijed programiranih recepata, Cook4me + je savršen pomoćnik u kuhanju za brza i lagana jela. Jednostavno odaberite, kliknite i slijedite, korak po korak.

Oznaka: CY851130

Cook4me +, inteligentni multicooker koja vas vodi prema brzom i jednostavnom kuhanju dnevnih obroka!

Uz pametni multicooker Cook4me + uživajte u svom osobnom pomoćniku u kuhinji.

Sadrži četiri menija i vodi vas korak po korak do brzih, jednostavnih, savršeno kuhanih jela: Sastojci: Da biste skuhali određeni sastojak, jednostavno ga odaberite na digitalnom ekranu, kliknite i Cook4me + ga priprema za vas.

Recepti: Sa 150 unaprijed programiranih slanih i slatkih recepata, Cook4me + vas vodi korak po korak da kuhate ukusna jela za do 6 osoba.

Priručnik: Skuhajte svoj recept s različitim postavkama kuhanja. Nema potrebe za nadzorom, ostaje siguran i održava hranu toplom nakon što se skuha dok ne dođe vrijeme za jelo!

Osnove
 • Pametni multicooker

  Sa svojom intuitivnom i inteligentnom kontrolnom pločom, Cook4me + postaje vaš osobni pomoćnik u kuhanju, vodeći vas korak po korak kroz svoja četiri menija i svojih 150 unaprijed programiranih recepata.

 • Slijedite vodič

  150 unaprijed programiranih recepata za svakodnevno brzo i jednostavno kuhanje obroka. Njegov intuitivni zaslon pomaže vam da savršeno pripremite svoja jela na osnovu sastojaka, težine ili broja gostiju.

 • Multicooker

  6 načina kuhanja: Cookeo omogućuje kuhanje na pari, kuhanje pod pritiskom, klasično kuhanje s 3 nivoa temperature: blagi (krčkati), srednji i visoki (tamnjenje) i sigurno zagrijte svoje pripravke. Nakon kuhanja čuva toplotu.

 • Brzo i nema potrebe za nadgledanjem

  Zahvaljujući načinu kuhanja pod pritiskom, pripremite obroke u kratkom vremenu i slijedite upute na ekranu kako biste napravili svoje omiljene recepte. Nema potrebe za nadgledanjem, kuhanje je automatsko. Odgođeni početak kako biste bili sigurni da su vaši obroci spremni na vrijeme.

 • Lako i praktično

  Poklopac se otvara i zaključava u jednom koraku. Jednostavno čišćenje, neprijanjajuća posuda za kuhanje. Mogu se prati u prilici sudja: zdjela i košara za paru.

 • Kapacitet

  6L.
  Od 2 do 6 porcija.

Recepti
Karakteristike
Accessories Parna košarica  
Vrsta utikača EUR  
Funkcija održavanja toplote    
Tajmer    
Odgođeni start    
Odvojiva posuda    
Odvojivi kabal    
Sigurnosni sistemi za pritisak    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Kapacitet posude (l) 6L  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aplikacija više nije kompatibilna s Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili da upotrijebite drugi kompatibilan uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove funkcije i kompatibilnost s najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih propusta koji su popravljeni u najnovijim verzijama.
• Možda neki dio poklopca nije dobro postavljen.
• Pritisnite centralni dio centralne matice da oslobodite poklopac
• Pobrinite se da poklopac dekompresione loptice bude na odgovarajućoj zaključanoj poziciji.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
• To je normalna pojava, miris će potpuno nestati nakon nekoliko upotreba.
• Prije ponovne upotrebe, temeljito očistite elemente navedene u uputstvima: posudu za kuhanje, metalni poklopac.
Morate se pridržavati preporučenih maksimalnih količina.
Nemojte upotrebljavati voće koje se pjeni za vrijeme kuhanja.
• U spremniku nema dovoljno vode za povećanje i održavanje pritiska tokom kuhanja.
• Prekinite proces, otvorite poklopac i dodajte odgovarajuću količinu vode. Ručno ponovite postupak pripreme hrane ili ponovno zagrijte hranu.
• Naš prijedlog: Kod kuhanja riže ili drugih namirnica koje su podložne visokoj apsorpciji vode tokom kuhanja, provjerite uputstva na ambalaži jela i dodajte najmanju potrebnu količinu vode za kuhanje pod pritiskom (do 200 ml za maksimalnu količinu/dugo vrijeme kuhanja).
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.