TEFAL QUICKCHEF 1IN1 20VT HB658838

QUICKCHEF 1IN1 20VT HB658838 Mnogo snage bez napora

Snažno miješanje nadohvat ruke

Sa Quickchef štapnim mikserom od Moulinexa, uživajte u optimalnoj snazi bez imalo napora. Jednostavno pripremite mnoštvo jela u tren oka, zahvaljujući visokoučinkovitom motoru od 1000 W i zadržite kontrolu sa 20 brzina, podesivih bez zaustavljanja miksera uz pomoć intuitivnog, jednostavnog izbornika. Zaštita od prskanja i neklizeća drška pružaju ugodnost upotrebe, dok dijelovi perivi u mašini za posuđe omogućavaju jednosatvno čišćenje. 

Oznaka: HB658838

Snažno miješanje je nadohvat ruke!

Sa Quickchef štapnim mikserom od Tefal, uživajte u optimalnoj snazi bez imalo napora.

Jednostavno pripremite mnoštvo jela u tren oka, zahvaljujući visokoučinkovitom motoru od 1000 W i zadržite kontrolu sa 20 brzina, podesivih bez zaustavljanja miksera uz pomoć intuitivnog, jednostavnog izbornika.

Zaštita od prskanja i neklizeća drška pružaju ugodnost upotrebe, dok dijelovi perivi u mašini za posuđe omogućavaju jednostavno čišćenje.

*compared to our own classic 2 blades technology

Osnove
 • Visokoučinkoviti motor od 1000W za maksimalnu učinkovitost

  With Powelix Blade Technology, benefit from incredible smoothness, creamy texture and effortless blending on even the hardest ingredients! Enjoy outstanding performance up to 30% faster* for perfect results right at your fingertips.

   

 • Zaštita od prskanja

  Pruža neophodnu ugodnost za kuhanje.

 • Intuitivna podesiva brzina sa pozadinskim osvjetljenjem

  Jednostavan izbornik omogućava prilagođavanje brzine bez zaustavljanja miksera

 • Mekani rukohvat bez kliženja

  za bolju kontrolu čak i kada su vam mokre ruke

 • 800ml posuda (ukupni kapacitet)

Karakteristike
Snaga 1000  
Pulse funkcija    
Turbo funkcija    
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivo stopalo    
Posuda    
Kapacitet posude (ml) 800  ml
Mekana drška    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Boje CRNA  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvijek prvo isključite aparat prije nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix“, moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu zavisno od načina pripreme.
Ne, uvijek isključite aparat iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za suđe, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.