TEFAL QUICKCHEF 3IN1 20VT HB656838

QUICKCHEF 3IN1 20VT HB656838 Mnogo snage bez napora

Sa Quickchef štapnim mikserom od Moulinexa, uživajte u optimalnoj snazi bez imalo napora. Jednostavno pripremite mnoštvo jela u tren oka, zahvaljujući visokoučinkovitom motoru od 1000 W i zadržite kontrolu sa 20 brzina, podesivih bez zaustavljanja miksera uz pomoć intuitivnog, jednostavnog izbornika. Zaštita od prskanja i neklizeća drška pružaju ugodnost upotrebe, dok dijelovi perivi u mašini za posuđe omogućavaju jednosatvno čišćenje. Pored toga, posjeduje posudu 800 ml , sjeckalicu 500 ml za jednostavno sjeckanje raznovrsnih sastojaka i nastavak za mućenje.

Snažno miješanje je nadohvat ruke!

Sa Quickchef štapnim mikserom od Moulinexa, uživajte u optimalnoj snazi bez imalo napora.

Jednostavno pripremite mnoštvo jela u tren oka, zahvaljujući visokoučinkovitom motoru od 1000 W i zadržite kontrolu sa 20 brzina, podesivih bez zaustavljanja miksera uz pomoć intuitivnog, jednostavnog izbornika.

Zaštita od prskanja i neklizeća drška pružaju ugodnost upotrebe, dok dijelovi perivi u mašini za posuđe omogućavaju jednosatvno čišćenje.

Pored toga, posjeduje posudu 800 ml , sjeckalicu 500 ml za jednostavno sjeckanje raznovrsnih sastojaka i nastavak za mućenje.

Osnove
 • Visokoučinkoviti motor od 1000W za maksimalnu učinkovitost

  Enjoy high performance thanks to a 1000 W motor for effortless blending to quickly and simply prepare a range of dishes 

 • 500ml sjeckalica (ukupni kapacitet)

 • 800ml posuda (ukupni kapacitet)

 • Mekani rukohvat bez kliženja

  za bolju kontrolu čak i kada su vam mokre ruke

 • Intuitivna podesiva brzina sa pozadinskim osvjetljenjem

  Jednostavan izbornik omogućava prilagođavanje brzine bez zaustavljanja miksera 

 • Zaštita od prskanja

  Pruža neophodnu ugodnost za kuhanje. 

 • Mutilica

Karakteristike
Snaga 1000  W
Pulse funkcija    
Turbo funkcija    
Postavke brzine 20  
Materijal stopala Nehrđajući čelik  
Odvojivo stopalo    
Posuda    
Kapacitet posude (ml) 800  ml
Sjeckalica    
Kapacitet sjeckalice 500  ml
Mutilica    
Mekana drška    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Boje Crna  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Da biste izbjegli prskanje, postavite mikser do polovine posude i pritisnite tipku za uključivanje. Na kraju upotrebe, uvijek prvo isključite aparat prije nego što ga izvadite iz posude.
Ne koristite mikser u posudama koje su stavljene na grejnu površinu ili da biste sjeckali orašaste plodove (bademe, lješnjake itd.), sirovo meso* ili kockice leda* i ne unosite ga u praznu posudu.
* za modele sa dodacima „click and mix“, moguće je koristiti aparat na ovaj način (pogledajte uputstvo za upotrebu miksera).
Prva brzina se koristi kada započinjete miksiranje, jer je veoma spora i sprječava prskanje. Polako povećavajte brzinu zavisno od načina pripreme.
Ne, uvijek isključite aparat iz struje prije svake intervencije.
Svi dijelovi i dodaci miksera se mogu prati u mašini za suđe, osim motornog bloka i zupčanika, koje možete prebrisati blago navlaženom spužvom.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.