TEFAL Blender PERFECTMIX COOK BL83SD30

Blender PERFECTMIX COOK BL83SD30 Nevjerovatna raznolikost toplih i hladnih recepata na dohvat ruke - za ukusna i zdrava jela s lakoćom

Otkrijte nevjerovatne raznolikosti i mogućnosti uz Perfectmix Cook blender iz Tefala: kombinirajte hladne recepte poput smoothieja, shakeova i slastica; kompote i krem juhe, zagrijavanje i miješanje; podgrijavajte juhe s rezancima i variva; ili kuhajte na pari ribu, povrće i morske plodove za zdrave obroke ... i sve to uz samo nekoliko klikova putem intuitivnog displeja osjetljivog na dodir. Uz snagu visokih performansi i prikladne automatske programe, ovaj blender za brzo grijanje obećava širok spektar toplih i hladnih recepata.

Oznaka: BL83SD30

Više od blendera

Od ledeno hladnih smoothieja od svježeg voća do vrućih, obilnih juha i variva, Perfectmix Cook blender vam pruža nevjerojatnu raznolikost na dohvat ruke.

Ovaj svestrani Tefalov blender koji i kuha namirnice nudi brze, moćne smjese i još mnogo toga za vruće, hladne, čvrste i tečne recepte - sve na samo nekoliko klikova.

Otkrijte 10 automatskih toplih i hladnih programa, kao i funkciju kuhanja na pari sa posebnom parnom košarom koja vaš blender pretvara u aparat za kuhanje na pari - idealan za ribu i povrće puno hranjivih sastojaka, svježe morske plodove i još mnogo toga.

Kada je kuhanje završeno, čišćenje ne može biti lakše zahvaljujući odvojivim oštricama i jedinstvenoj funkciji dubokog čišćenja koja ubija 99,99% * bakterija za savršenu higijenu i potpuni mir.

Zahvaljujući tehnologiji Powelix oštrica visokih performansi za nevjerovatne performanse koje su i do 30% brže **, kao i intuitivnom displeju osjetljivom na dodir, nema ograničenja za ono što možete pripremiti.

Osnove
 • 10 automatskih programa

  Pripremite niz toplih i hladnih recepata u samo 2 klika, zahvaljujući 4 hladna programa (smoothie, milkshake, desert, drobljenje leda) i 6 vrućih (kompot, bistra supa, supa s komadićima, miješanje, multigrain mlijeko, ljuti umak).

 • Snažne performanse

  Otkrijte brzi spoj sa motorom od 1400 W i ekskluzivnim Powelix lopaticama za nevjerovatne performanse koje su i do 30% brže. * * U poređenju sa Moulinexovim blenderom LM2B / LM2C

 • Jednostavno čišćenje

  Odvojive oštrice čine čišćenje bez napora, kao i funkcija dubokog čišćenja koja ubija 99,99% bakterija * bez potrebe za tečnošću za pranje posuđa - za savršenu higijenu i sanitaciju. * Test provodi nezavisna laboratorija

 • Zdravo kuhanje na pari

  Uključena košara za paru transformiše blender u aparat za kuhanje na pari velikog kapaciteta (+/- 500 g) - idealan za pripremu zdrave ribe i povrća, svježih plodova mora ili čak savršeno pripremljenih jaja.

 • Vrhunski dizajn

  Izrađen od vrhunskih materijala, uključujući visokokvalitetnu staklenu posudu, prave metalne završne obloge i elegantan displej osjetljiv na dodir za intuitivnu upotrebu.

 • Sistem zračnog hlađenja

  Integrirani sistem zračnog hlađenja osigurava optimalnu trajnost motora tokom vremena.

 • Mogućnost popravke tokom 10 godina

  Dizajniran za jednostavan popravak, uz jeftinu i brzu isporuku rezervnih dijelova 10 i više godina, zahvaljujući više od 6500 centara za popravak širom svijeta.

Karakteristike
Tehnologija oštrica Powelix blades = 30% faster  
Materijal posude Staklo  
Odvojive oštrice    
Broj oštrica 6  
Dosing cup    
Funkcija drobljenja leda    
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Aplikacija više nije kompatibilna s Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili da upotrijebite drugi kompatibilan uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove funkcije i kompatibilnost s najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih propusta koji su popravljeni u najnovijim verzijama.
Poklopac uvijek treba biti zaklopljen dok aparat radi.
Da biste dodali sastojke tokom miksanja, sklonite poklopac otvora za unošenje hrane i unesite sastojke kroz rupu na poklopcu.
Možete praviti drobljeni led ili zamrznuta pića pomoću funkcije motornog pulsiranja.
Za najbolje rezultate, hranu isjecite na kockice od najviše 2 do 3 cm prije blendiranja.
Ne, posudu nemojte stavljati u mikrovalnu pećnicu.
Prije prve upotrebe, preporučujemo da operete sve dodatke blendera u vrućoj vodi sa malo deterdženta, vodeći računa da se pritom ne porežete veoma oštrim nožem. Nije neophodno oprati kućište blendera prije upotrebe.
Sjeckalica se može upotrijebiti za peršun, bijeli luk, crveni luk, hljeb, orašaste plodove itd.
Upotrijebite funkciju "pulse" na 2 sekunde svaki put, u maksimalnom periodu od 3 minute.
Zaustavite i ostavite blender da miruje 15 minuta prije ponovnog pokretanja.
Aparat možda nije na ravnoj, stabilnoj površini ili aparat nije stabilan. Ima previše sastojaka u blenderu. Smanjite količinu sastojaka.Ako vibracije i dalje traju, obratite se ovlaštenom servisu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.