TEFAL OPTISS DECOR BC5125V0

OPTISS DECOR BC5125V0 JEDNOSTAVNO DO USPJEŠNOG KUHANJA

Optiss glass kuhinjska vaga je učinkovita i elegantna. Tanki dizajn sa staklenom platformom dolazi zajedno s kapacitetom od 5 kg. LCD displej jednostavan za čitanje i uključene baterije za upotrebu direktno iz kutije.

Tefal Optiss kuhinjska vaga: PRIPREMA KOLAČA JE JEDNOSTAVNA!

Praktično i učinkovito, Optiss Tefal je savršeno jednostavna elektronička kuhinjska vaga. Uštedite vrijeme i čišćenje kod pečenja ili kuhanja: funkcija TARE osigurava uzastopno vaganje u istoj posudi.

Nema potrebe za premještanje svakog sastojka, jednostavno resetujte vagu na nulu i dalje dodajite sastojke.

Također, nema potrebe za mjernu posudu: s funkcijom za tekućinu jednostavno prebacite na vaganje suhih sastojaka (g) ili vaganja tekućina (cl / dl).

Nema rizika od pogreške u pretvaranju mjernih jedinica. Tefal Optiss ima maksimalni kapacitet od 5 kg i ima tanak okvir s markantnom estetikom koja ju čini neprimjetnom u svakom domu.

Baterije uključene za neposrednu upotrebu direktno iz kutije, Tefal Optiss kombinira vrhunski dizajn i čvrstu izvedbu u jednoj vagi jednostavnoj za upotrebu.

Osnove
 • MAKSIMALNA PRAKTIČNOST UPOTREBE

  Čvrstu, otpornu na ogrebotine, staklenu platformu je jednostavno očistiti. Mogućnost korištenja posuda različitih dimenzija, zahvaljujući velikoj površini platforme.

 • JEDNOSTAVNO ODLAGANJE

  Zahvaljujući tankom dizajnu i kukici za vješanje, jednostavno  odlaganje i rukovanje.

 • default

  JEDNOSTAVNO ODLAGANJE

  Zahvaljujući tankom dizajnu i alki za vješanje možete je jednostavno objesiti ili odložiti.

 • IZUZETNA PRAKTIČNOST

  Nema potrebe za posudom sa mjericama: zahvaljujući funkciji za mjerenje tekućina jednostavno isključite opciju vaganja suhih (g) i uključite opciju mjerenja tekućih namirnica (cl/dl). Ne postoji rizik od pogrešaka u mjernim jedinicama.

 • PAMETNA POSTAVKA

  Uštedite vrijeme i čišćenje kada kuhate: TARA funkcija osigurava mjerenje u istoj posudi. Nije neophodno da prebacujete namirnice iz posude u posudu, samo resetujte vagu na Nula opciju i nastavite dodavati sastojke.

 • GARANTIRANI REZULTATI

  Izuzetna preciznost, kada je precizno vaganje važno za uspješno kuhanje.

 • VELIKI KAPACITET

  Savršeno prilagođeno za sve recepte, od kolača do palačinki

 • SPREMNA ZA UPOTREBU

  Odmah spremna za upotrebu, 2 LR03 AAA baterije su uključene.

Karakteristike
Mjerenje kilaže g / dl / cl  
Tare funkcija    
Funkcija za mjerenje tečnosti    
Automatsko isključivanje    
Ušica za kačenje    
Osjetljiva platforma    
Kapacitet 5  kg
Mjerni korak 1  g
Displej/veličina displeja 60x25  mm
Platforma za vaganje Kaljeno staklo  
Dimenzije ( ...x...x...) 21.5x17.5x2.2  cm
Boje Bijela sa Paris dekoracijom  
Vrsta baterije AAA  
Broj baterija 2  
Uključene baterije    
Garancija 2 godine  

Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Za podešavanje funkcije vaganja prvo postupite na sljedeći način:
• uključite vagu
• postavite posudu na površinu za vaganje (posuda može prelaziti preko površine za vaganje)
• pritisnite 'ON/OFF' (uključivanje/isključivanje) i sačekajte da se na displeju prikaže nula.
Težina posude se automatski oduzima.
Obrišite vagu vlažnom krpom i potpuno je osušite. Ne uranjajte aparat u vodu. Ne upotrebljavajte abrazivna sredstva. Za posudu i poklopac koji se dobiva sa određenim modelima važi sljedeće:
• ne zagrijavajte i ne upotrebljavajte u mikrovalnoj pećnici,
• preporučuje se ručno pranje radi obezbjeđenja dugotrajne upotrebe.
Ako se u blizini vage upotrebljavaju aparati kao što su mikrovalne pećnice ili mobiteli, možete doći do ometanja prikaza težine. Ne ostavljajte vagu u blizini izvora toplote. Ne stavljajte vruće posude na vagu.
Groupe SEB, u okviru svoje posvećenosti kvalitetu, ustanovila je pravilnik „Zdravlje i okolina” koji sadrži Eko-informacije o Tefal/T-Fal proizvodima sa neprijanjajućim slojem. Ta posvećenost garantira odsustvo PFOA, olova i kadmijuma u Tefal/T-Fal neprijanjajućim oblogama, kao i neškodljivost proizvoda sa neprijanjajućim slojem, kako za korisnika, tako i za okolinu. Navedene Eko-informacije bazirane su na analizama koje su dobijene u nezavisnim laboratorijama u mnogim zemljama (INERIS u Francuskoj, ASAHI GLASS FLUORPOLYMERS u Velikoj Britaniji, FABES Labs u Njemačkoj, MB Labs u Kanadi i SGS u Kini) (linkovi na internet stranice laboratorija). Ova posvećenost se nalazi na Tefal/T-Fal internet stranici, kao i na ambalaži kuhinjskog pribora sa Tefal/T-Fal neprijanjajućim slojem.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.