TEFAL Plancha booster CB641810

Plancha booster CB641810 Savršeno pecite meso dok istovremeno pripremate i delikatniju hranu

Tefal Plancha Booster donosi rezultate roštiljanja sa svojom namjenskom booster zonom do 2200 W koja se može aktivirati za savršeno pečenje mesa. Ova plancha omogućuje vam savršenu pripremu velikih komada mesa tokom kuhanja osjetljivih sastojaka poput povrća u zoni niže temperature. Uživajte u velikoj površini za kuhanje za 6 do 8 gostiju i njegovoj neprijanjajućoj oblozi Resist + za jednostavnu upotrebu i lako čišćenje.

Oznaka: CB641810

Plancha Booster: Iskustvo roštilja na većem nivou

 Ovo je savršena plancha za ljubitelje mesa, jer dolazi sa pojačanom zonom koja se može aktivirati do 2200 W za savršeno pečenje velikih komada mesa!

Uživajte u restoranskom pečenju svih omiljenih komada mesa na zahtjev jednostavnim pritiskom na tipku!

Možete raditi što god želite: ili pecite meso na polovici planche u Boost  zoni, dok svoju osjetljivu hranu kuhate na nižoj temperaturi, ili cijelu planchu koristite samo za osjetljivu hranu.

Od debelih komada mesa i ribe do jaja, povrća, pa čak i voća, ovaj električni roštilj za unutarnju upotrebu,  visokih performansi zasigurno će stvoriti trajne uspomene s prijateljima i obitelji.

Njegova neprijanjajuća površina Resist + idealna je za zdravo kuhanje i aromatično meso bez dodatka ulja i čišćenje bez napora, dok se podesivi termostat s pet položaja za kuhanje prilagođava bilo kojem sastojku.

Izuzetno velika površina za kuhanje - koja je dovoljna za 6 do 8 osoba - i nizom naprednih karaktersitika, nadogradite svoje iskustvo roštiljanja s Plancha Boosterom.

Osnove
 • Power Boost Zona za savršenu zapečenost

  Vrhunske performanse jednostavnim pritiskom na tipku: Power Boost Zone stavlja besprijekorno prženje na dohvat ruke, a istovremeno vam omogućuje da istovremeno pečete laganije sastojke poput povrća ili lepinja.

 • Otporna neprijanjajuća obloga Resist + s tehnologijom Thermo-Spot®

  Sva pogodnost neprijanjajuće obloge Resist + - čišćenje bez napora i dobra trajnost - s Thermo-Spot® za jednostavno kuhanje.

 • Velika površina za pečenje

  Velika površina za pečenje savršena je za pripremu ukusnih jela za do 6 do 8 ljudi - idealna za svakodnevnu upotrebu i stvaranje trajnih uspomena s porodicom i prijateljima.

 • Ravnomjerna raspodjela toplote

  Dizajnirana za ljubitelje kuhanja i početnike, dobro dizajnirana površina za kuhanje osigurava homogenu raspodjelu toplote za savršeno ujednačene rezultate.

 • Podesivi termostat

  Podesivi termostat s više položaja nudi 5 položaja za kuhanje prilagođenih svim vrstama hrane, od debelih komada mesa i ribe do jaja, povrća, pa čak i voća.

 • Jednostavno čišćenje

  Ploča s neprijanjajućom oblogom osigurava čišćenje bez napora. Plancha je pogodna za pranje posuđa (isključujući električni dio roštilja) za iznimnu praktičnost.

Karakteristike
Upotreba Unutra  
Prilagodljivi termostat    
Ostale boje Nehrđajući čelik  
Ploče za kuhanje PLANCHA  
Termo-Spot® indikator    
Neprijanjajuće ploče    
PTFE obloga  
Izmjenjivi električni otpor    
Odvojiva posuda za otkapavanje    
Mogućnost pranja u mašini za suđe    
Tipka za uključivanje/isključivanje    
Boja utičnice crna  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.